Cookie- og privatlivspolitik


Lexmark X7675 Professional Wireless 4-in-1

De mange smarte funktioner og brugervenligheden trækker Lexmark printeren op på karakteren syv.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis man primært er på udkig efter funktionalitet, er Lexmark X7675 det perfekte køb. Her får man nemlig en multifunktions-printer med netværks-understøttelse, indbygget fax, dobbeltsidet udskrivning og masser af andre gode funktioner samlet i én og samme brugervenlige enhed.

Det handler om funktioner, og Lexmark X7675 kan printe, skanne, kopiere og faxe, og det bedste er, at den er ekstremt nem at gå til. Lexmark gør det endnu en gang nemt for deres kunder med pædagogiske vejledninger på både tryk og på installations-cd'en, og selv om de er på engelsk, er de nemme at forstå.
X7675 understøtter både kabelnetværk og trådløst netværk og kan benyttes af alle pc'erne på hjemmenetværket. Den har selvfølgelig også en USB-port og et medfølgende USB-kabel, som kan bruges i stedet for netværksmulighederne. Derudover er der også en USB-port på forsiden, hvor man kan tilslutte digitalkameraet eller en USB-nøgle og printe billederne uden at behøve tænde pc'en. En snedig detalje er i øvrigt, at man kan vælge at skanne direkte til en tilsluttet USB-nøgle.

Kopifunktionen fungerer som på de rigtige professionelle kopimaskiner, og X7675 har endda også en automatisk arkføder oven på skannerlåget. Her kan man fx placere alle de papirer, man vil have kopieret, trykke på den grønne start-knap, og så ordner X7675 resten.

Udskriftkvaliteten befinder sig et sted i nærheden af lidt under middel. Sorte tekstudskrifter lider af for meget farve og støj omkring bogstaver. Specielt meget små bogstaver kan være svære at læse, fordi der er så mange bittesmå blækrester omkring dem. Og selv på store overskrifter ses støjen tydeligt. Heldigvis er X7675 markant bedre til at udskrive fotos på fotopapir, og selv om resultaterne bliver i overkanten farveladeagtige og en smule grovkornede, ligner de faktisk rigtige fotos.

En sidste funktionslækkerbisken vi vil nævne, er muligheden for dobbeltsidet udskrivning. Her kan X7675 indstilles til automatisk at vende papiret og skrive på begge sider. Det fungerer fremragende, er nemt at indstille, og så sparer man på papiret.

Fakta

Lexmark X7675 Professional Wireless 4-in-1

Tilslutning: USB, 802.11b/g (trådløst), 10/100 (kabelnetværk)
Antal blækpatroner: 2 (farve og sort)
Display: 2,4" farve
Printopløsning: 4800 x 2400 dpi, 48bit farve, 16bit gråtoner
Skanneropløsning: 600 x 1200 dpi
Hukommelseskort: SD, MS, xD, MMC, CF, MD
PictBridge: Ja
Fax: Ja
Mål (h, d, b): 20,7 x 47,7 x 35,8 cm
Vægt: 8,5 kg.

  • Dobbeltsidet udskrivning

  • Automatisk arkføder

  • Indbygget fax

  • Nem at bruge

  • Lav udskriftkvalitet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her