Cookie- og privatlivspolitik


Lexmark X4850

Lexmark X4850 er billig, men ikke billig nok til at konkurrere med andre helt billige multimaskiner.

Set til:

1.056,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Lexmark X4850 indeholder, ligesom mange konkurrenter, trådløst netværk. Desværre var det i denne test mere end almindeligt svært at få det til at fungere. I første omgang virkede det ellers ligetil, for en god og pædagogisk guide fik sat netværket op, og det så ud til at virke. Desværre skete der gang på gang det, at printeren kun skrev halvdelen af en side ud, hvilket kunne tyde på, at den mistede forbindelsen på trods af et stærkt trådløst signal til både printer og pc. Til sidst måtte vi opgive og kun bruge det medfølgende USB-kabel. Her gik det bedre, og printeren kunne klare et foto i A4-størrelse på lige under 3 minutter – lidt hurtigere end de fleste konkurrenter. Den sort-hvide udskrift blev klaret på under 10 sekunder, hvilket er fint. Desværre var kvaliteten på både sort-hvid- og farveudskrifter højst middelmådig. Skanningen var dog ret god og i øvrigt også hurtig, men ikke just lydløs.

Lexmark X4850 kan sagtens følge med på udstyr, om end det kan undre, at den kun leveres med to patroner – en sort og en farve, hvilket ikke er godt for udskrivningsøkonomien. Men når printeren er billig og tilmed har indbygget trådløst netværk, må der jo spares et sted.

Lexmark X4850 er billig, men ikke billig nok til at konkurrere med andre helt billige multimaskiner. Printeren er for dyr, når man tager udskriftskvalitet i både farve og sort-hvid og en dårlig blækøkonomi i betragtning.

Fakta
  • Dobbeltsidet udskrift

  • Billig

  • Middelmådige farveudskrifter

  • Ustabilt trådløst netværk

  • Kun to patroner

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her