Cookie- og privatlivspolitik


Lexmark Impact S305

Prisen på multifunktionsprintere er dalet voldsomt for nylig, og det betyder, at producenterne nu konkurrerer på, hvor mange funktioner de kan putte ind i en printer og stadig holde en ekstremt lav pris.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Lexmark har i mange år profileret sig på at sælge printere til stort set ingen penge – men ofte af ganske svingende kvalitet. Med Impact S305 har Lexmark lavet en printer, der i første omgang er ekstremt let at installere – også hvis man vil installere den trådløst.
En simpel guide får dig hurtigt og smertefrit igennem, og når du er færdig, kan både den stationære og den bærbare udskrive via Lexmark-printeren.

Når installationen er overstået, kan man glæde sig over, at printeren laver nogle rigtig pæne udskrifter. De sort-hvide udskrifter er rigtig gode – især på specielt papir til blækprintere står teksten skarpt og lækkert.

Dog sker det ikke just hurtigt, og både hvad angår farveudskrifter og sort-hvide udskrifter, er Lexmark-printeren ikke helt så hurtig som flere af konkurrenterne. Men for de fleste vil det betyde meget lidt, for S305 er cirka 20 sekunder om at udskrive første sort-hvide side.

En anden forskel på Lexmark Impact S305 og konkurrenterne er, at S305 ikke har en stor farve-LCD-skærm, der ellers efterhånden er blevet standard. For rigtig mange mennesker betyder det dog relativt lidt, da de fleste kun udskriver fra pc eller Mac. Det er dog heldigvis stadig muligt at tage en hurtig, simpel kopi via en knap på fronten af printeren.

Fakta

• Opløsning:
4800 x 1200 pixels
• Netværk: Trådløst

  • Udmærkede farveudskrifter

  • Pris

  • Trådløst netværk

  • Langsom

  • Ingen farveskærm

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her