Cookie- og privatlivspolitik


Lenovo S12

Lenovos netbook i stor størrelse imponerer med en god skærm og fin ydelse til lav pris.

Set til:

3.200,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

De små netbooks vokser i dimensioner og nærmer sig traditionelle bærbare pc’er, men prisen er stadig kun omkring 3.000 kroner. Den helt nye Lenovo S12 er et godt eksempel på denne udvikling. Den har en 12,1 tommer stor LED-skærm og dimensioner, som er noget større end på en traditionel netbook. Alligevel er prisen blot 3.200 kroner. Forklaringen er, at resten af maskinen er bestykket som en tradi­tionel netbook. Det vil sige med den lidt svage Intel Atom-processor, intet optisk drev, 1 GB hukommelse og en harddisk på 160 GB.

Den større skærm, der står klart og lysstærkt, betyder naturligvis, at du har mere plads at arbejde på. Ikke mindst fordi opløsningen er på 1280 x 800 pixels. Skærmen trækkes af et indbygget Intel 945-grafikkort, som er kendt fra mange almindelige bærbare computere. En udmærket løsning.

S12 har et tastatur i fuld størrelse og er derved en fornøjelse at skrive på, når man sammenligner med en mindre netbook.

Ydelsen er god, og maskinen virker mere kvik end andre netbooks med lignende specifikationer. Forklaringen er, at chipsættet er nyt og skulle udnytte Atom-processoren bedre. Det, kombineret med, at pc’en har Windows XP, betyder, at den føles hurtig til alle almindelige pc-opgaver. Alt i alt er Lenovo S12 et særdeles positivt bekendtskab.

Fakta
  • God skærm

  • Fuldt tastatur

  • Flot byggekvalitet og design

  • Kun 1 GB ram

  • Forholdsvis stor

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her