Cookie- og privatlivspolitik


Lenovo IdeaPad S10e

Lenovo har leveret en rigtig god og solid netbook til en konkurrencedygtig pris.

Set til:

2.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Lenovo er på banen med en diskret og business-agtig sort netbook ved navn Idea­Pad S10e. Den matte overflade på den lidt tykke netbook føles solid, og når man åbner den, kommer der et tastatur til syne, som fylder omtrent hele bredden. Fint, for det betyder, at tasterne næsten er i fuld størrelse, og at man kan benytte tifinger­system. Skærmen er på 10 tommer og i bredformat, og der er kun en smal ramme rundt om den. Øverst er der blevet plads til et webkamera. Vi er lidt imponerede over, hvor godt Lenovo har udnyttet pladsen og fået bragt dimensionerne godt ned. Men Idea­Pad S10e er trods alt lidt større end mange andre netbooks – og nogle vil måske endda mene, at den er lidt for stor af en netbook at være.

IdeaPads skærm imponerer ved at være meget skarp og have høj kontrast. Den er blandt de bedste, vi har set på en netbook. Kun HP’s netbook 2133 kommer op på siden af Lenovo. Men hvor HP’s netbook koster 4.000 kroner, så koster Lenovoen 2.995 kroner med Windows XP som styre­system.

Der er ikke sparet på indmaden: Intel Atom 270- processor, 1 GB ram, 160 GB harddisk og naturligvis trådløst netværk og Blue­tooth. Har man behov for det, så har den også Express­Card-port, så man kan installere et 3G-kort.

Lenovo IdeaPad er dog ikke konkurrenterne meget overlegen. Det er først, når man tænker på, at det er en solid netbook, som er bygget af en mærkevareproducent, at prisen er overraskende lav. Især når man tager i betragtning, at den kører ganske hurtigt og er næsten totalt støjfri.

Lenovo IdeaPad S10e er måske ikke den allermest spektakulære netbook på markedet for den slags lige nu. Men den er en af de mest solide og velbyggede af slagsen.

Fakta
  • Rummelig harddisk

  • Solidt bygget

  • God skærm

  • God pris

  • Lidt stor af en netbook

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her