Cookie- og privatlivspolitik


Legendary

Der er ikke ret meget, der fungerer tilfredsstillende i Legendary.

Set til:

289,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er sjældent, at et spil, som der er postet mange millioner kroner i at udvikle, bliver fuldstændig mislykket. Skydespillet Legendary er et af de sjældne tilfælde, hvor det er sket.

Spillets historie er rodet og usammenhængende. Det hele drejer sig om en flok overnaturlige væsener, der er sluppet løs, og det er din opgave at bekæmpe dem og i samme ombæring finde ud af, hvad det egentlig er, der foregår.

Enkelte af skydescenerne fungerer fint, men i det store hele er grafikken ikke så god, som man kan forvente i dag. Personerne, som man møder i spillet, stirrer blindt frem for sig og ligner mest af alt mannequindukker. Og styringen af spillet er visse steder nærmest umulig, når der ligger ting og roder i omgivelserne. Andre steder er der pludselig usynlige mure, der stopper din færden i spillet. Desuden kan du kun hoppe få centimeter over jorden, og det gør det nogle steder rigtig svært at bevæge sig rundt i terrænet.

Lydene, når man skyder, er bare små, svage puf, der ikke virker særlig overbevisende, hvilket Legendary da heller ikke er.

Fakta
  • Dum historie

  • Dårlig grafik

  • Styringen halter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her