Cookie- og privatlivspolitik


Kung fu panda

Kung Fu Panda er et rigtig fint børnespil, men man kommer meget hurtigt igennem det.

Set til:

219,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Spil baseret på film er ofte ikke særlig gode. Spilproducenterne er som regel under tidspres for at få spillet færdigt inden filmens premiere, og de regner i øvrigt med, at spillet nærmest sælger sig selv til fans af filmen.

Det sker dog også en gang imellem, at der bliver gjort lidt ekstra ud af spillet, og det er tilfældet med Kung Fu Panda, der bygger på filmen af samme navn.

Spillet er først og fremmest rettet mod børn. Det er meget nemt og måske også lidt for hurtigt at komme igennem det.

Vi følger vores helt, pandaen Po, gennem 13 baner i hans vej mod at blive drage­kriger. Har man set filmen, vænner man sig hurtigt til at se en lettere overvægtig kung-fu-kæmpende panda slå på tæven.

Spillets grafik er rigtig flot og nærmest filmisk. Handlingen er mægtig underholdende med nogle varierede og også ret nuttede slagsmål mellem filmens figurer.

Kung Fu Panda når aldrig rigtig at komme til at virke ensformigt. Det veksler mellem kampe og udforskning af banerne i samme stil som mange andre platformspil. Undervejs samler du penge ind, så du kan købe dig til forbedringer af dine kung-fu-kundskaber.

Spillet er nemmest at styre, hvis man har en controller som dem, man bruger til fx Xbox, koblet til pc’en. Ellers er det temmelig svært at styre, i hvilken retning pandaen skal bevæge sig. Man kan godt spille det med mus og tastatur, men bliver hurtigt irriteret over, at man ikke altid har fuld kontrol over begivenhederne.

Figurernes stemmer er rigtig gode og passer godt til de respektive dyr, men de fleste af de store Hollywood-stjerner fra filmens amerikanske lydspor er skiftet ud med mere ukendte og billigere skuespillere.

Fakta
  • Flot grafik

  • Sjovt

  • Lidt for hurtigt overstået

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her