Cookie- og privatlivspolitik


Konica Minolta magicolor 1690MF

Der er meget godt at sige om denne printer, der har en høj udskriftskvalitet. Men der er irriterende detaljer, og økonomien tynges af den høje sidepris, og af at printeren leveres med en halvtom tonerpatron.

Set til:

3.752,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ud over en masse tape er der ingen udfordringer i opstillingen af denne mellemstore printer. Frontpanelet er på dansk, og betjeningen kan indstilles til dansk. Til gengæld giver programsiden et dumt problem, da det ikke automatisk finder den rigtige IP-adresse til netværksopsætningen. Den kan findes ved fx at udskrive en statusside, men det er unødvendigt teknisk.

Printeren i sig selv er ikke specielt støjende, men den har en generende hvile­støj og går ikke altid i dvale, som man normalt ville forvente det. Hastigheden i sort-hvid lever ikke helt op til producentens løfter, og ved udskrift af fotos kan det tage ganske lang tid, inden printeren går i gang. Scannerprogrammet er besværligt, og det tager usædvanlig lang tid at scanne en side i fuld opløsning (300 dpi).

Tekstudskriften fra Konica-printeren er upåklagelig, og udskriften af vores testfoto giver et resultat, der ligger helt i topklasse. Grafiktesten klares også fint med gode farveovergange og skygger, og de fine linjer er i orden. Det kan ikke gøres meget bedre. Farve­kopiering ligger også i top, med gode nuancer og farver, der nok er kraftige, men ikke helt overdrevne. Scanneren leverer et udmærket resultat, hvor farve­balance og detaljer er i orden.

Økonomien er et svagt punkt ved denne forholdsvis billige maskine. En pris på 27 øre for sort-hvid-udskrifter er rigtig høj, og for at føje spot til skade leveres printeren kun med en halvtom startpatron, der skal skiftes noget hurtigere, end tilfældet er med nyindkøbte tonerpatroner.

Konklusion
Der er meget godt at sige om denne printer, der har en høj udskriftskvalitet. Men der er irriterende detaljer, og økonomien tynges af den høje sidepris, og af at printeren leveres med en halvtom tonerpatron. Med mere omsorg for detaljerne og en fuld tonerpatron ville printeren være et godt valg.

Fakta
  • Flot kvalitet

  • Dansk betjeningspanel

  • Høj sidepris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her