Cookie- og privatlivspolitik


Kodak EasyShare V705

Hvis du er træt af, at dit gamle kamera først er klar til at fotografere 5-6 sekunder efter, at de sjove og tilfældige situationer opstod, så er Kodaks nye digitalkamera den perfekte afløser.

Set til:

2.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

V705 reagerer ultrahurtigt både i opstart og mellem hvert billede. Fra man tænder kameraet, og til det er klar til at tage det første billede, går der under et sekund. Selv i den højeste opløsning på 7,1 megapixels og med blitzen slået til kan kameraet tage et nyt billede hvert sekund forrygende!

Generelt er billedkvaliteten i orden, og kameraet laver naturlige farver med en god skarphed under de fleste forhold. Men hvis man giver sig tid til at tage billedet og lader kameraet få nogle sekunders autojusteringtid, så kan det lave et resultat, der er meget tæt på professionelt. En ekstra hjælp er, at man kan få vist et lille histogram på displayet, mens man tager billeder. Det viser fordelingen mellem mørke og lys, og hvor farvemættet billedet bliver.

V705 har masser af indstillinger, som man kan lege med. Der er præindstillinger til alle slags lysforhold, og den øvede fotograf kan med lethed eksperimentere med blænde, fokus og hvidbalance. Panoramafunktionen er virkelig god og sjov og kan automatisk sammensætte tre billeder taget ved siden af hinanden, så man får et ekstra bredt billede. Gør man det rigtigt, kan man næsten ikke se, at billederne er sat sammen.

Det eneste irritationsmoment er, at man er tvunget til at bruge den medfølgende software for at hive billederne ud af kameraet. Det burde bare være sådan, at man kunne tilslutte det pc'en og finde det i Windows Stifinder.

Fakta

Kodak EasyShare V705

Maksimalopløsning: 7,1 megapixels (3072 x 2304)
Optisk zoom: 5x
Indbygget hukommelse: 32 MB
Understøtter SD- og MMC-hukommelseskort
Vidvinkellinse: 23 mm (svarende til 35mm)
Zoomlinse: 39-117 mm

  • Hurtig

  • God billedkvalitet

  • Panoramafunktionen

  • Høj opløsning

  • Overførsel

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her