Cookie- og privatlivspolitik


Kodak EasyShare P820

Kodak leverer en lækker fotoramme af meget høj kvalitet til en relativt lav pris.

Set til:

900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kodak er et mærke, de fleste af os kender og forbinder med fotos af høj kvalitet. Og Kodak EasyShare P820 leverede da også en virkelig høj billedkvalitet.

Fotorammen er bygget af gode materialer og føles solid. Designet er smart, og der medfølger flere farver, så du nemt kan lave rammen om til fx mørkerød i stedet for den hvide, den kommer i. Den står på en solid og stabil fod, og betjeningen er meget enkel. Tænd/sluk-knappen samt kortlæseren sidder i toppen af skærmen og er lette at komme til.

Fotorammen betjenes fra en række “usynlige knapper” indbygget i selve rammen. Og små ikoner på skærmen viser, hvor de findes. Det er både smart og fungerer godt og hurtigt.

Der er ur og kalender, men ellers har rammen ikke så mange ekstrafunktioner.

Der er selvfølgelig mulighed for at indstille lidt forskelligt, som fx overgange mellem billederne samt automatisk rotation.

Netop billedkvaliteten er fantastisk god og blandt de allerbedste, vi har set. Der er glans og glød i billedet, og detaljeniveauet er højt, selv om opløsningen ikke er den højeste. Eneste anke er, at fotorammen med sin widescreen-skærm, ikke egner sig særlig godt til at vise fotos taget på højkant – de bliver simpelthen for små og smalle, når de vises. Til gengæld egner den sig selvsagt rigtig godt til at vise widescreen-fotos og også afspille små videoer, dog må man undvære lyden.

Konklusion:
Kodak leverer en lækker fotoramme af meget høj kvalitet til en relativt lav pris. Især de usynlige berøringsfølsomme knapper og den høje billedkvalitet trækker karakteren op. Widescreen-skærmen er en smagssag. Men tager du billeder i wide­screen er Kodak EasyShare P820 klart anbefalelsesværdig til prisen.

Fakta
  • Høj billedkvalitet

  • Skjulte menuknapper

  • Bedst egnet til 16:9-fotos

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her