Cookie- og privatlivspolitik


Kodak EasyShare M820

Super billedkvalitet og god til at vise datatunge billeder i høj opløsning. Men menuen er besværlig, og prisen alt for høj.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kodak EasyShare M820 er en knivskarp fotoramme, der yder de digitale ferieminder maksimal retfærdighed. Og så kan den også afspille musik og video. Eneste minusser er, at menuen virker forvirrende, og så er prisen i overkanten.

Billedkvaliteten er høj, og selv om fotorammen ikke lyser ret meget op, leverer den alligevel suveræne farver og en glimrende skarphed - virkelig behageligt at kigge på. Det virker også, som om at den har en hurtig pixelresponstid, for den er god til at vise video med et højt detaljeniveau og uden slør.

Fotorammen er i det hele taget hurtig, når det kommer til visning af billeder. Vi har før set fotorammer, som havde problemer med at afvikle slideshows med billeder taget i høj opløsning flydende, men her er der ingen problemer. Selv billeder taget i en opløsning på otte megapixels glider roligt og præcist ind og ud af hinanden. Displayet har en opløsning på 800 x 480 pixels, og M820 kan selv beskære billederne, så de passer i dette højde/bredde-forhold (så man slipper for de sædvanlige sorte kanter).


Som noget helt nyt er kanten rundt om det gode 8-tommerdisplay berøringsfølsomt, og det er herfra, man betjener menuen. Menuen er en blanding af godt og skidt. Det bedste er, at den taler dansk, men flere af ikonerne mangler tekst, så man skal nærmest gætte sig frem til, hvordan man fx får vist et slideshow. Dertil kommer, at de "forklarende" hjælpetekster, der trods alt er hist og pist, forvirrer endnu mere end de gavner, fx: "Pas til skærm eller udfyldning - Sæt hele billedet ind - viser hele billedet. Der kan være sorte bjælker i siden af billedet, så det dækker hele skærmen. Kanterne kan blive skåret af."

På teknikken er der dog masser af positiver. M820 har en indbygget hukommelse på 128 MB, som kan fyldes op med billeder, musik og video via en USB-forbindelse til pc'en. Det er nemt at overføre billederne, og som en ekstra bonus er der også to separate kortlæsere (CF og SD/MMC/MS/xD) og en ekstra USB-port.

Fakta

Kodak EasyShare M820

Display: 8-tommer (800 x 480 pixels)
Hukommelse: 128 MB intern
Kortlæsere: SD, MMC, MS, xD, CF
Ind/udgange: Lyd (ind og ud), mini-USB, USB, to kortlæsere
Understøttede formater: JPEG, EXIF, MPEG1, MPEG4, MP3
Mål: 18 x 25,7 x 11,5 cm (med foden slået ud)
Ledning: 1,80 meter

  • Suveræn billedkvalitet

  • Reagerer hurtigt

  • To kortlæsere

  • Forvirrende menu

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her