Cookie- og privatlivspolitik


Kingston Wi-Drive

Når først ens iPad eller iPhone for alvor kommer i brug som fx medieafspiller, kan det hurtigt begynde at knibe med lagerkapaciteten.

Set til:

910,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er en af de smalhalse, som Kingston gerne vil afhjælpe med Wi-Drive, der i bund og grund er en lille ekstern harddisk med trådløs netforbindelse.
Disken er på størrelse med en iPhone, men væsentlig lettere og mere spinkelt udført. Den har et indbygget genopladeligt batteri, der kan holde til fire timers brug og genoplades, når disken sluttes til en computer med det medfølgende USB-kabel. Desværre er fire timer ikke meget, da indholdet på den eksterne harddisk ikke kopieres, men strea­mes mellem disk og telefon. Disken fyldes op hjemmefra med indhold lige fra musik og film til foto og dokumenter – i praksis kan alle typer af filer smides ned på disken, men iPhone og iPad vil kun være i stand til at åbne og afvikle de filtyper, som i forvejen understøttes af Apples styresystem. For at få adgang til indholdet vælges disken som et trådløst netværk i iPhones indstillinger og via Kingstons gratis app, kan indholdet på disken så ses på telefonen. Det er en velfungerende, men også lavpraktisk løsning, der nemt kunne forbedres med flere søgemuligheder og indholdsfiltre. Disken understøtter op til tre brugere på en gang, så flere på den måde får adgang til det samme materiale. Men vælger alle tre brugere fx at streame den samme videofil, går det ud over ydelsen. Prisen for de ekstra gigabytes, som Wi-Drive kan tilbyde, er i den pebrede ende af spekteret.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Kapacitet: 16 & 32 GB
• Tilslutning: Wi-Fi 802.11g/n
• Batteritid: 4 timer
• Mål: 12,2 x 6,2 x 0,9 cm
• Vægt: 85 gram

  • Enkel opsætning

  • Lav vægt

  • Op til tre samtidige brugere

  • Kort batteritid

  • Høj pris per gigabyte

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her