Cookie- og privatlivspolitik


Kingston U3 Datatraveler

Masser af plads i en lille handy størrelse sammenholdt med en let tilgængelig brugerflade og softwareinstallation gør U3-Datatraveler til et godt køb.

Set til:

550,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kingston U3 Datatraveler ligner fuldstændig alle andre USB-hukommelsesnøgler på markedet. Den er ikke mere end seks centimer lang, og forsvinder let i en overfyldt bukselomme og så er den netop lille nok til, at den ikke dækker for andre USB-porte. Men trods den lille størrelse er der plads til en gigabyte data på enheden, der som alle de lignede produkter understøtter USB 2, og blot skal direkte i computerens USB-port uden at du skal installere software først.

Praktisk brugerflade
Men så snart den lille pind er på plads i USB-porten, får U3-betegnelsen i produktnavnet betydning, og forskellene mellem dette produkt og konkurrenterne bliver tydelig. I stedet for udelukkende at dukke op som et ekstra drev, startes der automatisk en simpel brugerflade op, som hurtigt giver overblik over og adgang til nøglens muligheder.

Øverst på listen kan U3-datatraveler selvfølgelig benyttes til at opbevare data. Længere nede er der mulighed for at kryptere dine filer, hvis du skulle være uheldig at tabe hukommelsesnøglen.

Hvad der gør U3-datatraveler rigtigt smart, er muligheden for at installere og afvikle programmer direkte fra enheden, uden at disse skal være installeret på den computer, du har sat den i.

Med få klik sendes du direkte til U3-websiden, og kan herfra direkte installere programmerne på enheden både de gratis og købeprogrammer. IP-telefoni med Skype, MP3-musik med Winamp eller Chat via Trillian er alle gratis. Mens en sværvægter applikation som Dmail Sync, der automatisk sørger for at kopiere alle data fra din Outlook og udvalgte mapper på computeren over på hukommelsesnøglen, desværre koster penge at bruge.

Fakta

FAKTA

Kingston U3 Datatraveler

+ Lille handy størrelse
+ Optager kun en USB-port
+ Password beskyttelse
+ Simpel brugerflade
+ Masser af gratis software

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her