Cookie- og privatlivspolitik


Kingston SSDNow V Series

Drevet er SSD for begyndere. Det er nemt at installere og forbedrer pc’ens ydelse markant.

Set til:

699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kingstons nye 40 gigabytes flashbaserede harddisk er specielt udviklet til at fungere som separat disk til at starte Windows fra.

Drevets kapacitet på 40 gigabytes er ikke overvældende, men til gengæld angiver Kingston en imponerende læsehastighed, og desuden er prisen behageligt lav, og der er plads nok til fx Windows 7.

Drevet er i 2,5-tommer-format og ser ikke ud af noget særligt. Det er bare en lille æske med SATA-stik. Tilslutningen er tilsvarende simpel, om end formateringen drillede lidt. Når alt er faldet på plads, dukker SSD-disken endelig op under Windows og er klar til brug.

Her får vi et aldeles imponerende resultat. Kingston angiver en læsehastighed på 170 megabytes i sekundet, men vi måler drevet til hele 200 MB/s. Skrivehastigheden på 42,8 MB/s er mere moderat, men stadig over fabriksangivelserne.

Drevet er beregnet til at opgradere en stationær computer. Derfor medfølger der monteringsbeslag samt et diskkopieringsprogram fra Acronis, så man nemt kan kopiere sin systemdisk og derefter skifte til at starte fra flashdrevet. Det tog cirka en halv time, og da det var gjort, faldt opstartstiden for vores testcomputer fra fire minutter til 20 sekunder! Programmer starter langt hurtigere, og den værste del af computerens støj er væk.

De eneste minusser ved drevet er den begrænsede kapacitet, der kan gøre det nødvendigt at installere store programmer på en anden harddisk, samt en moderat skrivehastighed. Farten er dog i orden set i lyset af den lave pris for en SSD. Som opstartsdrev fungerer drevet uovertruffent, og mange måleresultater er på højde med langt dyrere drev.

Alt i alt er dette drev en af de bedste og billigste opgraderinger, din computer kan få.

Fakta
  • Lynhurtig læsning

  • Meget lav søgetid

  • Lavt strømforbrug

  • Klonprogram medfølger

  • Beskeden skrivehastighed

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her