Cookie- og privatlivspolitik


Kingston SSDnow V+ 128 GB

Dette SSD-drev har en solid kapacitet på 128 gigabytes og leveres med tilbehør, der gør det nemt at opgradere en pc fra en mekanisk disk til en lynhurtig flash-baseret.

Set til:

2.281,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Drevet leveres med monteringsbeslag til en stationær computer, en lille boks til USB-tilslutning, og det udmærkede program Acronis True Image, der kan klone den gamle systemdisk til den nye.

Alt er i god kvalitet. Hastigheden er det vigtigste ved SSD-drev. Vores forventninger blev fuldt ud indfriet: En læsehastighed på 213 megabytes/sekund er helt i top, og en skrivehastighed på hele 178 megabytes/sekund er ekstra imponerende. Det svage punkt på billige SSD-drev har typisk været, at ydelsen gik tabt under kraftig multitasking.

Det testede vi også, og dette drev er fuldstændig immunt over for den slags problemer. Det håndterer næsten 1.900 operationer i sekundet under alle forhold. Fejlfrit, slet og ret. Endnu en god nyhed er, at drevet understøtter TRIM, hvilket sikrer, at ydelsen bevares intakt. Windows 7 sørger automatisk for at aktivere denne specielle form for defragmentering.

Fakta

• Kapacitet: 128 gigabytes
• Læsehastighed:
213 megabytes/sekund
• Skrivehastighed:
178 megabytes/sekund
• Søgetid: 0,19 ms
• TRIM understøttet: Ja
• Strømforbrug: 2,6/0,15 watt
• Pris/gigabytes: 17 kroner

  • Ydelse helt i top

  • TRIM

  • God software

  • Lydløst

  • Dyrt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her