Cookie- og privatlivspolitik


Kingston DataTraveler ReadyFlash 2 GB

Masser af lagerplads til billige penge, og så kan den få Vista betydeligt op i omdrejninger!

Set til:

330,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis pc'en kører med Windows Vista, kan Kingstons nye USB-nøgle forøge den samlede hastighed, bare ved at blive tilsluttet, og forskellen kan virkelig mærkes! Efter vi placerede DataTraveler ReadyFlash i en USB 2.0-port på test-pc'en blev Vista's opstart ca. 15 sekunder kortere, og derudover blev pc'en væsentlig hurtigere at arbejde ved.

Den tekniske forklaring på dette fænomen er, at USB-nøglen understøtter ReadyBoost, som er en ny funktion i Windows Vista, der går ud på, at systemet kan placere små midlertidige (cache) filer på en USB-nøgle og få adgang til dem meget hurtigere, end hvis de lå på den almindelige harddisk. USB-nøglers flashhukommelse kan være op til ti gange hurtigere end mekaniske harddiske, når det gælder læsning og skrivning af små filer, og det er lige præcis det, som Windows Vista med ReadyBoost kan drage nytte af.

Det kræver stort set ingen indsats at få USB-nøglen til at virke med Vista. Bare put den i pc'en, og så spørger Vista selv, om den skal bruges til ReadyBoost. Svarer man ja, kan man herefter indstille, hvor stor en del af nøglens kapacitet, som skal anvendes til formålet. Vælger man fx halvdelen af kapaciteten, "låser" systemet halvdelen af nøglen fast, og så har man den anden halvdel tilbage, som kan bruges som almindelig lagerplads. Hvis man undervejs fortryder, er det omtrent lige så nemt, at stoppe ReadyBoost og "låse" nøglen op igen.


Selv om man ikke har Windows Vista, kan man sagtens få glæde af Kingstons USB-nøgle alligevel. Den virker nemlig også fint med Windows XP, og til almindelig filoverførsel går det over stok og sten. Skrivehastigheden målte vi til 16 MB i sekundet og læsehastigheden til forrygende 37 MB i sekundet - men det bedste af det hele er, at den har en enorm kapacitet på 2 GB, og så er prisen lav.

Fakta

Kingston DataTraveler ReadyFlash 2 GB

  • Meget billig

  • Stor kapacitet

  • Hurtig læsehastighed

  • Understøtter ReadyBoost

  • Kedeligt design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her