Cookie- og privatlivspolitik


Kensington SD100 USB Port Replicator and Notebook Docking Station

Forbedrer arbejdsstillingen med den bærbare og giver gode muligheder med sine mange porte.

Set til:

829,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du får ondt i nakken og skuldrene af at sidde krumbøjet i timevis over den bærbare pc, så er der godt nyt. Kensington SD100 gør nemlig livet med den bærbare behageligere og nemmere.

Kensington SD100 består af to dele: en holder og en dokkingstation. Holderen passer til bærbare pc'er af enhver størrelse og kan løfte dem, så skærmen kommer op i en fornuftig højde. Dokkingstationen er en lille skinne, som skal klikkes på plads på bagsiden af holderen, og som giver fem USB-porte, en hovedtelefonudgang, en mikrofonindgang og et netværksstik i bytte for en enkelt USB-port på den bærbare.

Det første man skal gøre er, at installere de medfølgende drivere (XP eller Vista) på den bærbare. Herefter skal den placeres i holderen, og med det medfølgende USB-kabel, skal den til sidst forbindes til dokkingstationen. Opsætningen er nem, og alle dokkingstationens porte fungerede i første forsøg. Før man kan betjene den bærbare, skal der tilsluttes et tastatur og en mus, som dog ikke medfølger.


Selve dokkingstationen skal have strøm fra den medfølgende strømforsyning. Og det gør, at den kan forsyne tilsluttede enheder med strøm, og fx oplade iPod'ens batteri via én af USB-portene, selv om den bærbare ikke er tilsluttet. Noget andet der er smart ved dette system er, at man slipper for at skulle tilslutte alle de eksterne enheder (printer, skanner, ekstern harddisk, mus, tastatur, højttaler, etc.) til den bærbare hver for sig. De sidder bare tilsluttet dokkingstationen permanent, og når man så vender tilbage til kontoret og placerer den bærbare i Kensington SD100, får man hurtig adgang til dem igen med et enkelt USB-kabel.

Fakta

Kensington SD100 USB Port Replicator and Notebook Docking Station

  • Forbedrer arbejdsstillingen

  • Masser af porte

  • Passer til alle størrelser bærbare

  • Understøtter XP og Vista

  • Intet tastatur eller mus

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her