Cookie- og privatlivspolitik


Kaspersky Internet Security 7.0

Yder effektiv beskyttelse mod internettets farer, og selv om prisen er i overkanten, er indtrykket positivt.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kaspersky Internet Security 7.0 yder effektiv beskyttelse mod trusler fra internettet og er nemt at overskue. Og bortset fra at det sløvede pc'en helt ned til hakkeniveau under scanning af harddisken, mærkede vi faktisk ikke meget til det i det daglige. Eneste minus er prisen på de 499 kroner, som i betragtning af at man kun må installere det på en enkelt pc, er for høj.

Programmet beskytter bl.a. mod virus, spyware, spam, identitetstyveri og hackerangreb og opdagede prompte alle de trusler, som vi udsatte det for. Så snart en virus prøver at trænge ind i pc'en, giver programmet et sønderrivende skrig i højttalerne og viser en tydelig advarsel. Skræmmende effektivt! Og så kan det også blokere bannerreklamer. Eller nærmere: de fleste bannerreklamer. Spamfilteret og e-mailbeskyttelsen virker også godt. Så snart en e-mail modtages, åbner et godkendelsesvindue, hvor man kan bestemme, om e-mailen skal slettes, før den overhovedet lander i indbakken. På den måde sikrer man sig, at de åbenlyse reklamer/skadelige e-mails, ikke slipper igennem til systemet.

Under scanning af harddisken sendte programmet pc'en til tælling, og vi kunne stort set ikke bruge den imens. Det er som sådan ikke det helt store problem, for sådan er det med de fleste andre beskyttelsespakker også. Det værste var dog, at programmet var flere timer om at scanne harddisken - virkelig sløvt.

Der er også indbygget forældrekontrol, hvor bekymrede forældre kan påvirke indholdet, poderne skal udsættes for. Forældrekontrollen vil bl.a. blokere for nøgne mænd og damer og virker godt nok på de helt åbenlyse pornosider, men selv med filteret indstillet til højeste beskyttelse, slap der alligevel en ekshibitionist igennem i ny og næ.

Kasperskys brugerflade er dansk og nem at arbejde med. Man kan stort set bare installere programmet og lade det finde ud af resten selv, og de interesserede kan indstille hver enkelt del manuelt.

Fakta

Kaspersky Internet Security 7.0

  • Effektiv virusbeskyttelse

  • Taler dansk

  • Masser af indstillingsmuligheder

  • Daglige opdateringer

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her