Cookie- og privatlivspolitik


Kane & Lynch 2: Dog Days

Der er fra start lagt op til en actionoplevelse med elementer fra de mest hårdkogte kupfilm

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den lettere psykotiske Lynch har lokket sin gamle makker Kane til Shanghai med løfte om et lille hurtigt, nemt og ikke mindst givtigt job. Et job af den slags, som selvfølgelig går skævt allerede 15 minutter inde i historien, og hvor den eneste vej ud af suppedasen er at skyde sig vej gennem politi og assorterede skurke på stribe.

Den danske spiludvikler IO Interactive har i denne fortsættelse af Kane & Lynch fra 2008 bevidst valgt at arbejde med en meget beskidt visuel stil, der låner sine visuelle virkemidler fra mængderne af dagligt uploadede YouTube-videoer. Digitale fejl, farveforstyrrelser og reflekser fra sollyset blander sig i billedsiden, og hele spillet ser ud til at være optaget med et billigt video­kamera. Det er en modig og medrivende grafisk udtryksform, som er al ære værd, og som fungerer perfekt i et spil som dette.

Desværre er historien én lang kliché, som i singleplayer heldigvis er overstået på knap fire timer, men så er den evigt kværnende machodialog mellem Kane & Lynch også blevet meget trættende. Også irritationen over spillets primære præmis med at søge dækning og skyde fjender fra skjul er mærkbar – mest fordi det simpelthen ikke virker flydende og effektivt nok.

Heldigvis er mulighederne for flere spillere gode. Historien er fx sjovere, men også endnu hurtigere overstået, hvis en anden spiller træder ind som Kane. Men især når otte spillere sammen skal gennemføre røverier og både undgå at blive skudt af politiet og hinanden, er spillet bedst.

Fakta

Spillet er hurtigt overstået samt kliché- og fejlfyldt. Kun flerspillerdelen er pengene værd.

  • Lækker visuel stil

  • Solid multiplayer

  • Klichéfyldt

  • Hurtigt overstået

  • Ringe søge dækning-funktion

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her