Cookie- og privatlivspolitik


Kamp om kloden

Microsoft og Google er nu i direkte konkurrence om at udvikle verdens første søgemaskine, som kombineres med satellitbilleder. Dvs. at man snart kan finde den nærmeste restaurant hvor end på kloden man måtte befinde sig.

Den 19. maj blev sløret løftet for Google Earth. Det er et nyt søgesystem, hvor man benytter satellitbilleder til at navigere sig rundt på nettet. Fx kan man finde hoteller i nærheden af lufthavnen eller på sommmerens feriested. Systemet er stadig under udvikling og er baseret på Googles egen søgemaskine samt deres indkøbte Terra Server med detaljerede fotografier af alt lige fra Rio Grande til Stockholm.
En lille uge senere annoncerede Bill Gates så MSN Virtual Earth under en konference i Californien. Microsofts søgesystem adskiller sig fra Google Earth ved at vise jorden fra en vinkel på 45 grader i stedet for oppe-fra og ned. Bill Gates forklarede, at denne vinkel giver et bedre overblik.

Med verdens største søgemaskine og softwaregigant i konkurrence om at indeksere jordkloden, bliver der sikkert tale om en spændende "kamp om kloden".

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her