Cookie- og privatlivspolitik


Jobo Plano 8

Prisen er i den høje ende, og funktionerne ikke overvældende. Alligevel får Jobo vores klare anbefaling.

Set til:

1.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Jobos digitale fotoramme viser dine pletskud i en forrygende høj kvalitet. Og så er rammen også rigtig pæn, selv når den er slukket.

Det meget enkle design med en forholdsvis smal sort ramme omkring skærmen og en stor glasplade, der dækker hele overfladen, er virkelig elegant. Og sammen med den synligt høje plastikkvalitet betyder det, at man virkelig glæder sig over at have den stående fremme på skrivebordet eller i vindueskarmen.

Det ret simple design går igen i funktionaliteten, og Jobos fotoramme kan mildest talt ikke ret meget ud over at kunne vise billeder. Den har dog en simpel kalender- og alarmfunktion og kan også rotere fotos automatisk, så de vises korrekt.
Billedkvaliteten hører til blandt den højeste, vi har set, og Jobo-rammen kan gøre selv dine mindre heldige digitale fotos indbydende. Den viser en fin balance mellem lys og kontrast, og billedet har en god glans. Og så glæder vi os over, at farverne er meget tæt på det korrekte. Selv på flere meters afstand er billedet knivskarpt og indbydende.

Skærmen formår dertil at bevare stemningen i dit digitale pletskud. For eksempel et foto, som er taget om aftenen i solnedgangen. Kort sagt: Billedkvaliteten er i særklasse!

Et sidste plus, der kan mærkes på elregningen, er det ekstremt lave strømforbrug i standby.

Konklusion
Prisen er i den høje ende, og funktionerne ikke overvældende. Alligevel får Jobo vores klare anbefaling. Den er solidt konstrueret, fungerer rigtig godt og har ikke mindst en billedkvalitet i særklasse. Så er ønsket en enkel og nem fotoramme, som kun skal vise billeder, er den absolut værd at tage med i overvejelserne.

Fakta
  • Flot design

  • Høj billedkvalitet

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her