Cookie- og privatlivspolitik


JOBO PhotoGPS

PhotoGPS gør, hvad den lover, og har desuden god software. Men prisen er meget høj.

Set til:

1.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Geotagging er det nye hotte navn og dækker over at kunne mærke, eller tagge, sine billeder, så man kan se, hvor i verden de er taget. Der findes kameraer med denne funktion indbygget, men du kan også købe denne temmelig dyre PhotoGPS, som virker med stort set alle digitale kameraer, der har blitzsko. Det smarte er, at GPS’en kører helt uafhængigt af dit kamera. Du skal blot tænde og sætte den i blitzskoen på kameraet, og så klarer den selv resten. Det gør så desværre, at du ikke kan bruge ekstern blitz.

Den lille enhed fylder ikke meget, og du skal bare sikre dig, at den giver et lille grønt glimt fra LED-pæren på bagsiden. Det viser, at den har gemt positionen. Når du kommer hjem med dine billeder, kan du installere softwaren, som er meget pædagogisk opbygget. Programmet søger og finder både billeder og lokationer, når du har tilsluttet PhotoGPS-enheden via USB-kabel.

I praksis matcher Photo­GPS-lokationen med det tidspunkt, billedet er taget, så du har alle informationer om billedet. Det er smart, når du skal sortere og gemme dine billeder. Nu kan du dele dem op efter, hvor de er taget. Det gør også søgefunktionen meget lettere, når du måske har tusindvis af billeder liggende på harddisken. PhotoGPS kan lagre op til 1.000 registreringer af, hvor dine billeder er taget, og kan i praksis køre i flere uger, før du skal genoplade. Du kan også bruge Google Earth til hurtigt at se på kortet, hvor billedet er taget.

Fakta
  • Geotag billeder

  • Lille og let

  • Fin software

  • Prisen er høj

  • Blokerer blitzskoen

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her