Cookie- og privatlivspolitik


Jens of Sweden MP-X 1GB

Bravt og billigt bud på en "blind" MP3-afspiller, særlig egnet til udendørssport og hårdhændet behandling. Vi efterlyser dog software.

Set til:

750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi har tabt den på gulvet. Vi har trådt, svedt og hældt vand på den. Alligevel fortsatte den med at spille løs, som intet var hændt. Jens of Swedens MP3-afspiller MP-X er en robust skandinavisk bulderbasse, der får nærmeste konkurrenter såsom iPod Shuffle til at ligne faldefærdige ridsemagneter.

Prisen for afspillerens stålskind er dog, at displayet er væk til fordel for en tyk kappe polyurethangummi, som beskytter mod slag, vind og vand.

Med en størrelse på 5,4 x 4,3 x 1,1 cm (som en æske med tandtråd) er der større risiko for, at afspilleren bliver væk end at den bliver ødelagt.

Faktisk er afspillerens eneste svage punkter indstikkene til usb-kablet og hovedtelefonen, men de er dog dækket af gummiflapper. I mangel af en skærm er eneste hjælp en lysdiode i midten af afspilleren, for ellers er det om at lytte sig frem.

Svært at finde vej i musikken
Vi for dog hurtigt vild i vores musiksamling - særligt når afspilleren giver 1 GB plads at boltre sig på. Her savner vi software, så man kan lave personlige spillelister og selv bestemme hvilken række-følge sangene skal spilles i.

Til gengæld bruger batteriet kun strøm på at spille musik, så vi fik presset tæt ved 12 timer ud af afspilleren, før den igen skulle oplades via computerens USB-port.

Den fair pris på omtrent halvdelen af en iPod Shuffle, et balanceret lydbillede og en høj holdbarhed gør MP-X til et fund, hvis man kan klare sig uden et display.

Fakta

FAKTA

Jens of Sweden MP-X 1GB

+ Ekstrem robust
+ Lav pris
+ God batterilevetid
- Mangler software
- Intet display

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her