Cookie- og privatlivspolitik


Jack Keane

Jack Keane har superflot grafik og god styring, men der er lidt for mange lånte ideer.

Set til:

286,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Jack Keane er en god gammeldags pirathistorie. Titelpersonen i spillet er en initiativrig ung mand med eget skib, som han sejler rundt med i 1800-tallets Indiske Ocean.

Her bliver han hyret til at transportere en britisk agent til den skumle ø Tooth Island, hvorefter spillets forviklinger tager fart.

En galning truer nemlig med at ødelægge teproduktionen i området, hvilket selvfølgelig er helt uacceptabelt for de teelskende briter, som for alt i verden vil sætte en stopper for de lyssky planer.

Jack Keane bliver viklet ind i historien, og man skal nu styre ham helskindet gennem spillets mange fare­truende situationer ved hjælp af musen og sin sunde fornuft.

Styringen er traditionel for denne type spil. Typisk skal man samle en masse ting sammen og så bruge dem i bestemte opgaver senere i spillet. Nogle af opgaverne kan være temmelig kringlede, så det kræver, at man prøver sig lidt frem.

Man bliver også involveret i en del samtaler med andre figurer i spillet, hvor man så skal vælge mellem en håndfuld forskellige svar på deres spørgsmål. Samtalerne kan godt virke lidt langtrukne, og man bliver hurtigt træt af dem.

Spillets stil og historie læner sig op ad den klassiske gamle spil­serie Monkey Island, som var meget populær i 90’erne. Det gør dog ikke så meget, da Monkey Island var ekstremt vellykket, men indimellem kan man synes, at der måske er lånt lidt for mange ideer fra forbilledet.

Jack Keane er hele vejen igennem holdt i en sjov tegne­filmstil. Grafikken er meget flot, og man lever sig virkelig ind i den nogle gange lidt fjollede historie.

Spillet kræver, at man er god til engelsk, da der ellers er en del samtaler mellem figurerne, som man ikke vil forstå.

Fakta
  • Flot tegnefilmgrafik

  • Underholdende

  • Gode opgaver

  • Lidt for mange “lånte” ideer

  • Alt er på engelsk

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her