Cookie- og privatlivspolitik


Jabra Wireless Jx10

Dette headset er en lille elegant sag, som ikke syner af meget i øret.

Set til:

1.870,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det lille dansk udviklede Jabra Jx10 Bluetooth headset er smart. Det er ikke kun en lille elegant sag, som ikke syner af meget i øret. Det er heller ikke så meget det faktum, at den sidder godt i øret, selv om du ikke benytter den medfølgende holder til øret. Eller at lydkvaliteten er god, når du bruger den med din mobiltelefon.

Det rigtigt smarte er, at den kan bruges med din fastnet telefon. Den fås nemlig i en udgave, hvor der er en hub med. En lille aflang sort hub du tilslutter fastnettet. På den måde kan du bruge Jx10 Bluetooth enheden med din fastnet telefon hjemme. Og på den måde kan du spare en trådløs telefon. Men modsat denne har Jx10 kun en rækkevidde på 10 meter. En trådløs telefon har som regel en meget længere rækkevidde.

Men en trådløs telefon er ikke lige så elegant som dette headset. Alt er gennemført til mindste detalje. Selv opladeren til enheden er en lille smart sag, som er designet i bedste B&O stil. Den er elegant men ikke så praktisk. Det er nemlig lidt bøvlet at få Jx10 til at sidde i opladeren.

I praksis er Jx10 god. Den har en oplyst batteritid på 6 timer og hele 200 timer i standby. Og det ser ud til at holde i praksis. Læg dertil, at den har en rigtig god lydkvalitet både via fastnet og mobiltelefon. Lyden kan i nogle situationer være lidt fjern i modtagerens ende. Og som med mange gode enheder af denne slags er de lavet, så de fjerner noget af den støj, der altid vil være i et lokale eller udendørs. Det gør, at stemmer kan lyde lidt indeklemte.

Jx10 er dog et ekstremt vellykket headset. Det fås uden hub til omkring 1000 kroner. Med hub er prisen hele 1870 kroner. Det er i begge tilfælde mange penge. Men kvalitet koster, og det leverer Jx10 sættet til fulde!

Fakta
  • God lydkvalitet

  • Gennemført kvalitet

  • Høj brugervenlighed

  • Dyr

  • Dårligt design på oplader

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her