Cookie- og privatlivspolitik


Jabra Stone

Udformningen af Jabra Stone er virkelig elegant på en sådan måde, at det ikke umiddelbart er tydeligt for alle, at der sidder et trådløst headset om øret.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den sorte form er diskret og smyger sig omkring selve øret, uden at der er behov for vildfarne mikrofonarme i alle retninger, og samtidig med så lav en vægt, at det ikke volder ubehag at have headsettet på øret i flere timer.

Prisen for den lave vægt og til dels det flotte design er en forholdsvis kort batteritid med strøm til kun to timers taletid. Den medfølgende holder er ikke kun med til at give headsettet dets navn, den fungerer samtidig som en mobil oplader med strøm til yderligere seks timers samtale.

Holderen er nem at have med i lommen til en hurtig opladning af headsettet, og når der skal fyldes strøm på selve stenen, sker det via et Micro-USB-stik. Dermed er headsettet fremtidssikret i forhold til den kommende standard for mobiltelefonopladere, der således også vil kunne benyttes uden besvær.

Selve headsettet kan parres med to forskellige mobiltelefoner og har de sædvanlige muligheder for stemmeaktiveret opkald, genkald med videre. Lydstyrken betjenes med en berøringsfølsom funktion i overfladen på selve headsettet – designmæssigt smart, men ikke altid lige villig til at reagere.

Jabra benytter såkaldt Noise Blackout Extreme, der udelukker uvedkommende støj fra samtalen, men desværre har samtaler i ens omgivelser en tendens til også at kunne høres i ens telefonsamtaler, ligesom lydkvaliteten af det indgående opkald er en smule ulden.

Fakta

• Vægt: 17,5 gram
• Taletid: 2/8 timer
• Standbytid: Op til 12 dage

  • Diskret design

  • Micro-USB-oplader

  • Holder fungerer som oplader

  • Ulden lyd

  • Lav batteritid

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her