Cookie- og privatlivspolitik


Jabra Go 6470

Unikt Bluetooth-headset, som har overbevisende lydkvalitet og kan bruges til næsten enhver telefon.

Set til:

2.600,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Jabra Go 6470 er på mange måder et unikt headset. Du har et almindeligt Bluetooth-headset, som du kan parre med din mobiltelefon. Men der medfølger også en base med trykfølsom LCD-skærm. Det smarte er, at via basen kan du tilslutte din fastnettelefon og endda telefoni via pc’en med fx Skype eller lignende. Du skifter mellem de tre telefoner ved at trykke på skærmen, og i praksis virker det godt, for Jabra har lavet en menu, der gør opsætningen ekstremt enkel.

Med basestationen har du op til 100 meter at bevæge dig på med headsettet. Er du ude med din mobiltelefon, er det cirka 25 meter.

Der er rigtig god lyd i sættet. Det undertrykker støj via en avanceret mikrofonteknologi, så den støj, der er fra din bil eller dit kontor dæmpes mere, end vi har hørt i noget andet headset.

Opsætningen til alle tre telefontyper er plug and play, og du kan altid hente menuen, der guider dig, hvis du er i tvivl. I praksis havde vi ingen problemer med sættet i testtiden. Det reagerer hurtigt, og du kan skrue op og ned for lyden ved at lade fingeren glide langs headsættet. Du kan modtage et opkald ved at trykke på skærmen eller headsettet.

Jabra Go 6470 er i en klasse for sig, men prisen er også derefter. For de mange penge får du til gengæld et spændende produkt, som er det bedste, du kan få af sin art lige nu.

Fakta
  • Let opsætning

  • Høj lydkvalitet

  • Pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her