Cookie- og privatlivspolitik


Jabra Cruiser

Jabra Cruiser er et håndfrit sæt til dig, der gerne vil have begge hænder på rattet. Den sættes fast i bilens solskærm. Problemet er dog, at du ofte får ringe lydkvalitet fra en indbygget højttaler fra så lille en enhed.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er Jabra Cruiser smart, da den kan sende lyden ud via din radio i bilen. Du får på den måde samme system som med indbyggede enheder i en bil. Men det er enheder, der med installation let kommer til at koste meget mere end Cruiser.

Ud over tale kan du sende musikken fra din telefon, trådløst via Jabra Cruiser og til din FM-radio i bilen. Dertil har Jabra-sættet såkaldt dobbelt mikrofonteknologi, der skulle give en bedre støjreduktion, så lyden og støjen fra din bil og omgivelser undertrykkes.

At få Cruiser op at køre er let, og efter få minutter havde vi musik og lyd fra telefonen ud over anlægget. Her er lydkvaliteten rigtig god, og du kan betjene din telefon som normalt – skifte mellem MP3-musik-numre og så videre.

Vil du ikke styre det fra telefonen, kan du styre nogle af funktionerne – blandt andet at skifte nummer eller sætte musik på pause – direkte fra Jabra Cruiser.
Problemet med enheden er, at FM-båndet er overfyldt, og du kan derfor let få problemer, når du kører fra et sted til et andet. Du vil med jævne mellemrum komme i karambolage med en radiostation, der sender på den frekvens, du bruger med Cruiser, og det resulterer i ringe lyd. Det er irriterende, og Jabra har løst problemet ved, at du så kan tale og lytte over den indbyggede højttaler. Så er lydkvaliteten meget ringe i forhold til over FM-radioen.

Fakta

• Bluetooth 2,1
• FM-sender
• Autoparring med telefon
• Taletid: Op til 14 timer
• Standbytid: Op til 13 dage
• Vægt: 85 gram
• Dimensioner:
127 x 62 x 17 mm

  • Let at betjene

  • Sender lyden til bilradio

  • Kun egnet til bilbrug

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her