Cookie- og privatlivspolitik


iRiver T10

Hvis du har brug for en afspiller, der kan tåle lidt ekstra fysiske anstrengelser, er T10 ideel, men i alle andre tilfælde er den for stor.

Set til:

1.300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

End ikke producenten forsøger at skjule at MP3-afspilleren iRiver T10 er væsentlig større, end denne type afspillere har for vane at være. Den er ganske enkelt designet til at være robust og kunne tåle at komme med på arbejde gennem S-togets myldretrafik eller med på en løbetur. Den fremstår så solid at vi et øjeblik var fristet til at tjekke, om den også kunne benyttes til at knappe flasker op med. Men det er svært ikke at ignorere at afspilleren fylder tre gange så meget som lignende afspillere med samme funktionalitet.

Installationen af iRiver T10 er nærmest ikke-eksisterende hvis du i forvejen har Windows Media Player 10 liggende på computeren så skal der blot forbindes et USB kabel, og så er du klar til at lægge musik over på afspilleren via den synkroniseringsfunktion, der ligger i Microsofts software. iRiver har lagt en CD-Rom med programmet ved, hvis du ikke selv har fået det hentet via internettet. T10 understøtter både MP3- og WMA-filer, samt det mere perifere musikformat OGG-Vorbis.

Den mest imponerende feature ved T10 er batteritiden, der ligger helt oppe mod 53 timer med kun et enkelt AA-batteri. Men afspilleren er generelt godt begavet med funktionalitet i form af blandt andet equalizer, der gør det nemt at finjustere den i forvejen fremragende lydkvalitet selv hovedtelefonerne er til at leve med.

T10 er også udstyret med indbygget mikrofon, så den kan benyttes til diktafon. Optagelsen sker direkte til MP3-format, og kan nemt kopieres fra afspilleren til computeren. Endelig er afspilleren som en pudsig ting udstyret med timer, så du både kan benytte Sleep Timer funktion eller alarmfunktion sidstnævnte kræver blot du har hovedtelefoner på når alarmen lyder, hvilket gør den meget lidt ideel som vækkeur.

T10 er en god robust afspiller med en ren lyd, og den kan klare lidt af hvert. Men den er også stor og tung i forhold til andre afspillere, specielt fordi den kun kan bryste sig af 512 MB plads.

Fakta

FAKTA

iRiver T10

+ Solid
+ Lækker lyd
+ Lang batteritid
- Stor og klodset
- Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her