Cookie- og privatlivspolitik


IRhythms A461

God lyd, god pris og pænt design. Har man en iPod, bør man overveje at investere i disse højttalere.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der kommer hele tiden nyt iPod-tilbehør på gaden, og IRhythms har i gennem det sidste halve års tid gjort sig særdeles godt bemærket, når det kommer til højttalere, der passer sammen med disse populære afspillere. Og også denne gang er de på banen med et sæt højttalere, som lyder fantastisk godt!

Når man lytter til musikken på sin iPod, foregår det som regel med et par hovedtelefoner eller ørepropper, men med A461 kan man placere den midt i mellem de små højttalere og få lyden ud i hele lokalet. Højttalerne understøtter alle slags iPods, og der følger små holdere med til hver enkelt type. Man kan også tilslutte andre MP3-afspillere, men her foregår tilslutningen med minijack-kabel fra afspilleren og til den lille AUX-indgang, som sidder på bagsiden.

Størrelsen på højttalerne taget i betragtning er lydkvaliteten eminent god. Diskanten og mellemtonen er luftig og lækker, men det bedste er bassen, som overraskende nok er utrolig veldefineret og dyb. Når man hører lydkvaliteten får man lyst til at skrue helt op til rockkoncertniveau, men desværre kan A461 ikke spille højere end en almindelig lille FM-radio, og der skal ikke ret meget til, før lyden overstyrer og hvæser.


Med i pakken følger en strømforsyning, som kan puttes ind i en almindelig stikkontakt, men man kan også fodre højttalerne med fire AA-batterier og tage dem med sig under armen. Hvis man vælger at køre på batterier, skal man huske, at slukke højttalerne på tænd/sluk- og ikke standby-knappen når man ikke bruger dem, for ellers æder de batterierne lynhurtigt.

Fakta

IRhythms A461

  • God lydkvalitet

  • Kan køre på batterier

  • Understøtter alle iPods

  • Understøtter andre MP3-afspillere

  • Rigtig god pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her