Cookie- og privatlivspolitik


IRhythms A-211

Disse højttalere leverer en rigtig god lyd og er pæne at se på, men de er dyre.

Set til:

1.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

IRhythms flotte 2.1-højttalersæt er specielt beregnet til brug med Apples iPod's og giver en bruger- og lydoplevelse, der er meget tæt på suveræn!

Højttalersættet består af to satellithøjttalere, en subwoofer, en dokkingstation, hvor man kan sætte sin iPod og en lille fjernbetjening, der kan styre hele herligheden. Både satellithøjttalerne og dokkingstationen tilsluttes subwooferen, og når man placerer sin iPod i dokkingstationen, kan man afspille sin musik over højttalerne - det er simpelt og virker rigtig godt. En lille fin ekstradetalje er, at højttalersættet oplader iPod'ens batteri, når den er tilsluttet (dog ikke iPod Shuffle). Selv om A-211 primært er designet til brug med iPod's, kan andre også være med. På bagsiden af den lille dokkingstation sidder nemlig en indgang, hvor man kan tilslutte andre afspillere eller pc'er med et minijack-kabel.

Lydkvaliteten er virkelig god, og alle tre højttalere (de to satellitter og subwooferen) giver en fyldig og lækker lydoplevelse. Specielt subwooferen er topklasse og er lynhurtig til at samle sig mellem hvert dunk. Det bevirker, at lyden også er god og rolig, når man skruer helt op. Satellithøjttalerne er også over gennemsnittet, men mellemtonen har en lille tendens til at lyde dåseagtig, når man spiller ved lav lydstyrke - for fuld udblæsning forsvinder dåsetendensen dog.

Med i pakken følger en lille simpel fjernbetjening, som kan styre lydstyrken, afspille og pause og bladre frem og tilbage mellem sangene på iPod'en.

Fakta

IRhythms A-211

  • Lækkert design

  • Medfølgende fjernbetjening

  • Topklasse subwoofer

  • Oplader tilsluttede iPod's

  • Meget høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her