Cookie- og privatlivspolitik


iPod Touch 32GB

iPod Touch er en luksus-medieafspiller af højeste karat, der bliver ved med at imponere.

Set til:

2.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Medieafspilleren over dem alle, iPod Touch, er udkommet i en ny og forbedret udgave, og endnu gang bøjer vi os i støvet og giver topkarakter.

iPod Touch kan spille musik, vise video, afvikle programmer og spil, og byder i det hele taget på en overflod af funktioner, muligheder og luksus. I forhold til den første udgave af iPod Touch er denne nye bl.a. blevet en smule tyndere og lettere, fås med op til 32 GB lagerplads og giver adgang til App Store, hvor man hurtigt og nemt kan købe (sig fattig i) små sjove og brugbare programmer og spil til vidunderet. Og så har den i modsætning til førsteudgaven også fået en rigtig fysisk volumenkontrol, som sidder ude på siden.

Skærmen på 3,5-tommer er stadig skarp ud over det sædvanlige, og selv i direkte solskin kan man se, hvad der foregår. Nu er det jo meningen, at man betjener iPod'en ved at trykke på skærmen med fingrene, og det kan ikke undgås, at man efterlader fedtede fingeraftryk. Til gengæld er betjeningen en oplevelse i sig selv, og iPod'en reagerer hurtigt og præcist på ethvert tryk og strøg. Vi er specielt imponerede over, at skærmen kan registre flere fingertryk ad gangen - når man fx vil zoome ind på et billede eller en artikel på en hjemmeside, placerer man to fingerspidser ved siden af hinanden på det udvalgte sted, og trækker dem væk fra hinanden. Genialt.

iPod Touch understøtter trådløst netværk, og når der er forbindelse til internettet, får man en masse muligheder. Man kan bl.a. tjekke e-mails, surfe på internettet eller gå i App Store og iTunes' online musikbutik og købe de sidste nye hits. Når man så kommer tilbage på kontoret og slutter iPod'en til pc'en, vil den automatisk synkronisere, så musikken og programmerne købt direkte fra iPod'en bliver lagt over på pc’en.


Lydkvaliteten med de medfølgende ørepropper er over gennemsnittet god, og så er det en fordel, at hovedtelefonstikket er standardstørrelse 3,5 mm, så man kan tilslutte sine egne foretrukne hovedtelefoner. iPod'en har i øvrigt også indbygget en lille højttaler, som spiller, når ørepropperne ikke er tilsluttede.

Det eneste vi kan finde på at brokke os over, har ikke så meget med selve iPod’en at gøre. Vi savner nemlig muligheden for at købe film og tv-serier i den danske udgave af iTunes. For hvis man vil se andet end podcasts og sine egne private hjemmevideooptagelser på Apples iPod's, skal man selv i gang med at kopiere dvd'er, og det er som bekendt ulovligt, amoralsk og totalt forkasteligt.

Fakta

iPod Touch 32GB

Display: 3,5-tommer multi-touch 480 x 320 pixels
Kapacitet: 32 GB
Trådløst netværk: 802.11b/g
Formater: AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, WAV, M4V, MP4, MOV, MPEG-4
Batterilevetid (producentens oplysninger): 36 timers musik, 6 timers video
Mål: 11 x 6,2 x 0.85 cm
Vægt: 115 gram

  • Suveræn skærm

  • Genial betjening

  • Masser af muligheder

  • Fysisk volumenkontrol

  • Kan ikke købes film i DK-iTunes

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her