Cookie- og privatlivspolitik


iphone 3g

Dyr, men dejlig telefon, der vinder på de tekniske detaljer og taber på valget af Telia som udbyder.

Set til:

5.293,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

iPhone 3G er en fantastisk telefon, der kun har små fodfejl. Det er også en meget dyr telefon bundet til teleselskabet Telia, der ikke virker helt iPhone-klar. Det ligger i navnet, at understøttelsen af det hurtige 3G-mobilnet er et væsentligt salgsargument. Derfor kan det kun undre, at et teleselskab, der har ringe 3G-dækning, nu forhandler iPhone. Uden for de største byer kan det være ligegyldigt med 3G-mærkatet på den nye telefon.

Telefonen er designet med fokus på brugervenlighed, og iPhone er ikke tung, men solid. Selv om bagsiden er i plast, så er man ikke i tvivl om, at telefonen kan tåle knubs. Den store glasskærm er skarp og solid. Nem at fedte, men svær at ridse. Størrelsen på skærmen er perfekt til webbrowsing i Safari eller til at læse e-mails eller se video. Lyden er god, og den store skærm gør også de trykfølsomme knapper nemme at betjene – at der så er en masse tilfælde, hvor folk med mandefingre gerne ville kunne taste på den lange led, men ikke kan få lov, er en designfejl, som nemt kan rettes. Det kan manglen på MP3-ringetoner og billedbeskeder (MMS) også, men spørgsmålet er, om Apple så vil gøre det. Der er indbygget GPS, men den er ingen konkurrent til en rigtig bil-GPS. Kombineret med Google Maps er den dog et uvurderligt byværktøj. Desværre er kameraet kun på 2 megapixels og uden blitz. Det er lidt synd, når nu skærmen er perfekt til fotos. Batteriet er også en mindre heldig detalje, da det hurtigt bliver ædt op af 3G og GPS.

Fakta
  • Suveræn skærm

  • Ekstremt nem at bruge

  • Masser af funktioner

  • Dårlig 3G-dækning

  • Meget dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her