Cookie- og privatlivspolitik


iPhone

En milepæl for brugervenlighed i mobiltelefoner. iPhone smelter elegant mp3-afspiller og telefon sammen.

Set til:

5.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Apples iPhone er allerede blevet overeksponeret og efterlignet over hele verden, men det gør den ikke mindre fantastisk, når man får den i hånden – alle vil gerne røre.

iPhone er et afgørende opgør med intelligente telefoner fra de traditionelle telefonproducenter og overhaler dem alle indenom på designet. Men lige så smart og brugerorienteret den er, lige så mange mangler må man acceptere at leve med.

Man er fx bundet til at bruge Apples musikprogram iTunes til at indlæse musik- og videofiler til afspilleren, det kan ske både fra en pc og en mac-computer. Faktisk kan man også forbinde til iTunes-butikken og købe musik direkte, hvis der vel at mærke allerede er oprettet en konto på den computer, som iPhone synkroniseres med. Med Itunes får man også den ekstremt flotte brugerflade med det såkaldte cover-flow, hvor man med fingerspidsen ”bladrer” i musiksamlingen. Samme flydende navigation bruges i alle listeoversigter – også systemindstillinger og kontaktlister. At vælge eller ”klikke” kræver lidt tilvænning, fordi man skal lære det rigtige ”anslag”, men når det først ligger i fingeren, går navigationen som en leg – ja, man får faktisk lyst til at lege med sin telefon. Det er tydeligt, at produktet er udviklet med henblik på brugernes behov. Det er ganske enkelt nemt at bruge alle funktionerne.

DVD-film afspilles ekstremt flot på den store skærm i bredformat, men de skal nødvendigvis presses først på en computer, for at finde plads på den forholdsvis lille lagerplads på 8GB.

For at udnytte iPhone optimalt skal man være trådløst på internettet. Den første udgave tilbyder adgang via EDGE-teknologi. GRPS-forbindelser fungerer fint, men rækker kun lige til at hente mail-overskrifter. I stedet skal iPhone have adgang til et trådløst WIFI-netværk. Så fungerer den lige pludselig som en fuldbåren
minicomputer med webbrowser, Google Maps, YouTube-brugerflade og mail-program. Alle disse funktioner stiller krav om båndbredde og kan tømme et taletidskort på 15 sekunder, hvis man ikke har adgang til et trådløst netværk.

Når man bruger SMS-funktionen, opleves telefonen som mere end en telefon, beskederne ordnes nemlig som i en messenger-chat. Samtidig er webbrowseren Safari et spændende bekendtskab, fordi man kan ”tappe” sig til zoom-funktioner og læse normale websider på skærmen uden problemer – dog ikke websider med javascript-indhold.

Den første serie af iPhone er udstyret med et acceptabelt 2Mpix kamera, som fungerer rigtigt fint. Man skal ikke forvente at finde en GPS-funktion i telefonen. Vi er specielt begejstret for iPod-funktionerne, som i det daglige bærer iPhone fra den første fantastiske ”wow”-oplevelse til hverdagens nyttigste gadget. Og så er der faktisk tale om en rigtig flot mobiltelefon.

Fakta
  • Flot design

  • Nem brugerflade

  • Smarte detaljer

  • God webbrowser

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her