Cookie- og privatlivspolitik


iOmega StorCenter ix2-200

Iomegas bud på en netværksharddisk til hjemmet er hverken særlig stor, særlig dyr eller specielt støjende.

Set til:

2.830,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Er de to terabytes kapacitet, som den testede model var udstyret med, ikke helt nok, så fås ix2-200 også med den dobbelte lagerplads til cirka den dobbelte pris. Der refereres her til netværks­harddiskens fulde mængde harddiskplads. Hvis der gøres brug af en RAID-opsætning med diskspejling for at optimere datasikkerheden, så halveres kapaciteten.

Opsætningen af ix2-200 er enkel at gå til via en ikonbaseret brugerflade, der på pædagogisk vis hjælper med hovedparten af de indstillinger, som de fleste får brug for at rode sig ud i, for eksempel opsætning af brugerkonti, mediebibliotek, printerdeling med videre.

De tre indbyggede USB-stik gør det meget nemt at dele en USB-printer via husets lokalnetværk. Men USB-portene kan også benyttes til at kopiere indhold fra for eksempel en USB-nøgle og direkte ned på netværks­harddisken med et tryk på en enkelt lille knap.

Det er oplagt at benytte ix2-200 som husets mediebibliotek. Da den understøtter både UPnP, DLNA og iTunes, kræver det ikke mange krumspring at trække musik, film eller fotos rundt til husets computere, spillekonsoller eller mediestreamere. Netværksharddisken kan selvfølgelig også benyttes som backuplager, og her er den medfølgende software nem at gå til, hvad enten det er hele pc’ens indhold eller blot bestemte filtyper, der skal sikkerhedskopieres.

Fakta

• Antal drev: 2
• Kapacitet: 2.000 GB
• USB-porte: 3

  • Støjsvag

  • Enkel brugerflade

  • God som mediecenter

  • Indbygget USB-kopiering

  • Ingen hotswap af harddiske

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her