Cookie- og privatlivspolitik


Iomega Micro Mini Hard Drive 8GB

Der er virkelig tænkt over denne lille eksterne harddisk fra Iomega. Den er fleksibel med en god kapacitet, og så følger der lidt ekstra luksus med i form af et læderetui og et godt program.

Set til:

1.350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Iomega Micro Mini Hard Drive er en lille og fiks ekstern harddisk med en kapacitet på 8 GB. Den tilsluttes pcen via USB og kommer med et lækkert læderetui og lidt forskellig software.

Micro Mini er kun syv centimeter lang, fem bred og halvanden tyk, og USB-stikket kan vippes 180 grader, hvilket gør den fleksibel i forhold til, hvor man tilslutter den og det er en klar fordel, hvis det er svært at komme til bag på pcen. Skal den med i lommen, kan USB-stikket vippes ned i det lille kabinet og skjules, så det ikke sidder i vejen. Selv om at der rent faktisk sidder en lille Seagate-harddisk inden i, er den forbavsende let, og vejer kun omkring 50 gram.


Micro Mini fungerer langt hen ad vejen ligesom en almindelig USB-nøgle, og det eneste man skal gøre, for at få den til at virke, er, at tilslutte den en USB-port. Så finder Windows XP den automatisk, og derefter er den klar til brug.

Tilslutningen er USB 2.0-kompatibel, men kan sagtens bruges med almindelig USB det går bare lidt langsommere. Når man kopierer filer til Micro Mini via USB 2.0, er hastigheden omkring 500 megabytes i minuttet og lidt hurtigere (550 MB i minuttet), når man kopierer fra den.

Den medfølgende software består bl.a. af det geniale Iomega Automatic Backup Pro, som er et program, der kan sikkerhedskopiere alt fra dine dokumenter og til dit styresystem. Den bedste egenskab i den forbindelse er, at man kan indstille programmet til at overvåge udvalgte filer og tage sikkerhedskopier af dem, hver gang de ændres. Smart!

Fakta

Iomega Micro Mini Hard Drive 8GB

  • Læderetui

  • Fleksibelt USB-stik

  • Medfølgende software

  • Brugervenlig

  • Prisen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her