Cookie- og privatlivspolitik


Iomega eGo BlackBelt

Det er de sorte gummistropper om kabinettet, der giver Iomegas mest hårdføre eksterne harddisk sit navn, eGo BlackBelt. Stropperne sikrer, at drevet ikke glider på en glat bordplade.

Set til:

819,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Og så beskytter de især hjørnerne på harddiskens kabinet, hvilket igen spiller direkte sammen med den såkaldte Drop Guard Xtreme-teknologi.

Det betyder, at harddisken er monteret i et mindre fjederophæng inden i kabinettet, der beskytter mod de stød og slag, som til en vis grad afværges af gummistropperne. Ifølge Iomega kan harddisken med det sorte bælte tåle at ryge på gulvet fra et par meters højde.

Der er blevet smidt noget omkring med drevet i forbindelse med denne test, uden at det har givet ridser eller datatab. Drevet er selvfølgelig ikke skabt til at agere decideret kastebold, men vi har tiltro til, at det nok skulle kunne klare at blive slæbt omkring i en taske.

Det eksterne drev får strøm via USB-tilslutningen, og kablet kan under transport sidde solidt fast i gummistropperne. Programpakken skal hentes på nettet og indeholder et seksmåneders prøveabonnement på Mc­Afees virusscanner, backupsoftware samt to gigabytes gratis backup hos onlinetjenesten Mozy.

Fakta

• Tilslutning: USB 2.0
• Kapacitet: 500 GB
• Læsehastighed USB:
19,5 Mbit/s
• Ekstra: McAfee VirusScan
Plus, EMC Retrospect Express
Backup software, Iomega
QuikProtect, MozyHome
Online Backup
• Størrelse: 13,7 x 89 x 16 cm
• Vægt: 180 gram

  • Stødsikkert

  • God hastighed

  • Stor softwarepakke

  • Ingen strømforsyning

  • Ikke eSata

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her