Cookie- og privatlivspolitik


Iomega eGo 160 GB

En lille lækker ekstern harddisk der kan tåle en meget hård medfart.

Set til:

895,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Iomegas nye eksterne harddisk imponerer. Den er lille og let, holder en rimelig pris pr. gigabyte (andre eksterne 160 GB-harddiske taget i betragtning), og så er den bomstærk og særdeles velegnet til transport.

Der er lagt vægt på mobiliteten, og med eGo's beskedne mål og vægt er den meget nem at have med sig på turen. Og hvis man skulle være så uheldig at tabe den, gør det ikke noget. Den er nemlig i besiddelse af to nye teknologier: DropShock og DropGuard, der beskytter den ved uheld. I den forbindelse udførte vi selvfølgelig en række videnskabelige forsøg, hvor vi kastede den tre-fire meter op i luften, og lod den lande på fortovet. Og selv efter seks kast og seks meget hårde landinger, virkede den perfekt, da den igen blev tilsluttet pc'en - ikke så meget som en mislyd!

Den eksterne harddisk er meget stille, og selv når den knokler derud af, høres den stort set ikke. Den kopierer data med en hastighed på ca. 16 megabyte i sekundet, og den er både partitioneret og formateret fra fabrikken af. Med andre ord er den er altså lige til at slutte til en USB-port på pc'en og bruge med det samme.


Sammen med eGo får man også et program, som hedder Retrospect Express, der kan sikkerhedskopiere pc'ens uerstattelige filer. Programmet skal hentes på producentens hjemmeside, og når det er installeret kan man fx vælge, at det skal sikkerhedskopiere pc'ens interne harddiske hver dag på et nærmere bestemt tidspunkt. Det fungerer godt og er nemt at have med at gøre.

Fakta

Iomega eGo 160 GB

Kapacitet: 160 GB
Skrivehastighed: 16 MB/s
Tilslutning: USB
Mål: 9 cm bred, 2 cm høj, 13,6 cm lang
Vægt: 216 gram

  • Lille og let

  • Rimelig pris

  • Bomstærk og solid

  • Lige til at tilslutte og bruge

  • Meget stille

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her