Cookie- og privatlivspolitik


Iolo System Mechanic 7 Professional

Her får du masser af systemværktøjer og brugbare muligheder - og oven i købet til en ekstremt lav pris!

Set til:

290,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Iolos nye systempakke holder pc'en sund og rask, beskytter mod virus og spyware og redder de filer, som ikke skulle have været slettet alligevel, og den gør det godt og billigt!

Hovedprogrammet System Mechanic er dér, hvor man lynhurtigt kan danne sig overblik over pc'ens velbefindende. To store speedometre viser henholdsvis systemets sundhedstilstand, og hvor godt beskyttet det er. Sundhedstilstanden er i dette tilfælde det samme som systemets hastighed og stabilitet, og hvis der fx ligger en masse ødelagte filer, gamle installationer og andet stads, der sløver eller gør maskinen ustabil, kan programmet fixe problemerne og få farten tilbage over feltet. Ifølge producenten kan System Mechanic forøge systemhastigheden med helt op til 300 procent, men den holdt desværre ikke helt. Til gengæld kørte test-pc'en mærkbart hurtigere efter, at programmet fik ryddet op og defragmenteret harddisken.

Med i pakken følger også en firewall og et antivirusprogram, som begge fungerer ganske godt. Som led i testen tog vi en tur ud i den mindre lødige ende af internettet og hentede forskellige suspekte filer - og alle virusangreb blev stoppet og slået ned med det samme. Effektivt! Det eneste negative er, at antivirusprogrammet er lidt dumt i det. Når man er i gang med at foretage en fuld skanning af systemet, får man gentagne gange gode råd om, at man bør skanne systemet. Denne lidt halvdumme opførsel er faktisk også noget, der viser sig under installationen af programpakken, hvor man flere gange bliver spurgt, om man vil installere firewallen, og det er selv om, den allerede er installeret og kører fint. Derudover krævede installationen, at vi genstartede fire gang undervejs. Irriterende!

De sidste to programmer, som er inkluderet i pakken er Search and Recover 4 og DriveScrubber 3. Search and Recover kan genskabe slettede filer og bl.a. også redde slettede billeder på et hukommelseskort. Det fungerer helt eminent godt og er meget nemt at bruge. DriveScrubber kan så til gengæld slette data så effektivt, at de aldrig nogensinde vil kunne genskabes igen - smart hvis man fx vil sælge sin pc.

Fakta

Iolo System Mechanic 7 Professional

  • Meget lav pris

  • Kan genskabe slettet data

  • Optimerer systemet

  • Findes ikke på dansk

  • Irriterende/dum installation

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her