Cookie- og privatlivspolitik


Internet og e-mail for seniorer

Hæftet om internet og e-mail er velskrevet og let at forstå. Alle begreber og udtryk er forklaret grundigt, så alle kan være med.

Set til:

79,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Internet og e-mail for seniorer af Palle Bruselius henvender, som titlen antyder, til seniorer. Hvor gammel man skal være for at kunne kalde sig senior vides ikke, men hæftet indeholder intet, der er rettet specifikt mod ældre mennesker. Og hvorfor skulle det også det? Man er ikke anderledes stillet blot fordi man er ældre, og hæftet skulle naturligvis bare have heddet Internet og e-mail for begyndere.

Når det er sagt, er hæftet en grundig og relevant gennemgang af internettets muligheder med masser af eksempler på, hvad man kan bruge det til. Man kan også læse om opsætningen af sit e-mailprogram og om hvilke oplysninger man kan finde på nettet og hvilke programmer man har brug for. Her er også en række eksempler på nyttige websider mm. Alt er forklaret, så absolutte nybegyndere kan være med. Også seniorer.

Hæftet, der er på godt 80 sider, er trykt i sort-hvid, hvilket naturligvis er med til at sikre den lave pris, men som desværre gør siderne lidt tunge at se på, og det rapport-lignende layout gør ikke sagen bedre.

Fakta
  • God til begyndere

  • Letforståelig

  • Fagudtryk forklares

  • Billig

  • Kedeligt layout

Forlagets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her