Cookie- og privatlivspolitik


Internet Explorer 9

Den bedste nyhed i Internet Explorer 9 er, at Microsoft endelig har lavet en browser, hvor hastigheden er forbedret. Derudover har den nye browser understøttelse af HTML5, større hastighed med en ny JavaScript-motor og hardwareacceleration ved hjælp af grafikkortet.

Set til:

kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Desværre kommer IE9 kun til de to seneste generationer af Windows, hvilket vil sige, at du skal have Windows Vista eller Windows 7. Det gør installationsprocessen noget anderledes. For det første kan du kun vælge en sprogversion, der passer sammen med den sprogpakke, du har installeret til Windows. Det betyder, at hvis du har en engelsksproget Windows 7 eller Vista, kan du kun installere en engelsksproget version af IE9. Det er dog kun et problem for få.

Installationen kræver også, at du lukker alle kørende programmer – også dem, der kører usynligt i baggrunden, fx antivirus. Selve installationen tager dog ikke mange minutter, og det er ikke nødvendigt at genstarte systemet bagefter.

Brugerfladen er blevet moderniseret lidt. Ligesom Google har Microsoft valgt at sløjfe det selvstændige søgefelt og i stedet have kombineret søgefelt og adresselinje, og det fungerer rigtig godt. Microsoft har også valgt, at fanebladene som standard sidder ved siden af adresselinjen, hvilket dog er knap så hensigtsmæssigt. Formålet har nok været at spare plads i højden, og det er bestemt også lykkedes at skabe en minimalistisk brugerflade, men der opstår hurtigt pladsmangel i bredden, hvis man arbejder med flere åbne faneblade.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Styresystemer: Windows Vista,
Windows 7
• Integreret Flash: Nej

  • Forbedret hastighed

  • Websider som apps

  • Favoriserer Windows 7

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her