Cookie- og privatlivspolitik


Icemat Siberia In:Ear Headset

Icemat In:Ear er det bedste sæt ørepropper, vi endnu har prøvet.

Set til:

360,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Icemat har i gennem de seneste år udmærket sig ved at producere topklasse lydudstyr, og denne gang er de på banen med et sæt ørepropper, som også leverer varen!

Det kridhvide In:Ear-headset består af to dele: ørepropperne og mikrofonen. Lydkvaliteten i ørepropperne er intet mindre end fantastisk. Bas, mellemtone og diskant er perfekt balanceret, og hvordan det kan lade sig gøre, at disse bittesmå højttalere kan levere en så nærværende og indbydende lyd er utroligt. Mikrofonen er også langt over middel og faktisk så god og følsom, at den har en tendens til at opfange lidt for meget baggrundsstøj. Meget af baggrundsstøjen kan elimineres, hvis man skruer ned for den, og placerer den tæt på munden.

En rigtig god detalje er, at ørepropperne og mikrofonen har separate kabler og kan skilles ad hvis man fx er ude og løbe en tur med sin MP3-afspiller, er det meget rart, at man ikke behøver at slæbe rundt på mikrofonen samtidig. Som udgangspunkt er ørepropperne og mikrofonens kabler ikke særlig lange, men det gør ikke noget, for der er en to meter forlængerledning med i pakken.


Der medfølger også to forskellige sæt bløde gummipropper, som skal sættes på selve ørepropperne. Disse gummipropper gør, at In:Ear Headset passer behageligt i enhver øregang, men de tjener også et andet formål, nemlig at blokere udefrakommende støj, og så snart man putter ørepropperne i ørerne, bliver man suget ind i sin helt egen stille verden.

Fakta

Icemat Siberia In:Ear Headset

  • Lydkvalitet

  • Design

  • Behagelige

  • Blokerer baggrundsstøj

  • Medfølgende forlængerkabel

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her