Cookie- og privatlivspolitik


Hurtigt i gang med Nero 7

Set til:

99,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nero er et af de mest solgte og udbredte brænderprogrammer. Men langt de fleste mennesker bruger kun et lille hjørne af programmet. Det har nemlig mange muligheder.

Bogen Hurtigt i gang med Nero 7 giver en god introduktion til programmet. Dens første tredjedel gennemgår al teorien bag brænding, de forskellige medier, formater (inklusive Blue-ray og RW-skiver), samt hvad man må brænde og kopiere.

Titlen er måske ikke den bedste, da vi først på side 41 kommer til den praktiske del: nemlig brænding af data med Nero. Men det er jo tilladt at springe teorien over og gå direkte til praksis - og så eventuelt senere slå enkelte begreber op.

Men herefter går det slag i slag. Forfatteren er omhyggelig, grundig og får alt med. Til tider virker det næsten for overvældende, så læs det i små doser.

Den sidste tredjedel bruges til at gennemgå nogle af ekstraprogrammerne i Nero. Her lærer man at bruge Nero til at rippe musik-cd'er og lave sine egne; at redigere videoer, tilføje menuer til dvd'erne og brænde dem og til sidst lærer man at lave et billedslideshow.

Neros hjælpeprogram findes kun på engelsk og er man ikke god til engelsk eller vil man forstå, hvad der sker undervejs i brænderprogrammet, så kommer bogen til sin ret. Og på trods af at programmet allerede nu er på vej med en version 8, kan bogen sagtens bruges, da alle de grundlæggende ting stort set ikke ændres.

Fakta
  • Meget grundig

  • På dansk

  • Tung, skal nydes i små doser

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her