Cookie- og privatlivspolitik


HTC Touch dual

HTC er en værdig konkurrent til Apples iPhone.

Set til:

3.640,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

iPhone fra Apple har virkelig sat gang i de andre producenter, der nu alle som en lancerer mere eller mindre velfungerende telefoner der i stor stil skal betjenes af fingerspidserne.

HTC, der er kendt for at lave avancerede telefoner baseret på Windows Mobile, er naturligvis ingen undtagelse. Sidste år kom deres ”Touch”, der angiveligt skulle kunne betjenes (næsten) udelukkende med via skærmen, men den fik dårlige anmeldelser for især to ting; den havde ikke 3G og det var møjsommeligt at indtaste tekst direkte på skærmen.

Den kritik forsøger HTC at rette op på med lanceringen af Touch Dual, der er udstyret med et ”almindeligt” tastatur der skydes ud under telefonen. Derudover har dual også fået 3G, oven i købet i den hurtige udgave, hvilket gør den langt mere anvendelig når man tænker på, at det er en smartphone - med alt hvad dertil hører af surfing og streaming fra nettet.

Alt i alt er Touch Dual faktisk en rigtigt positiv oplevelse. Langt de fleste funktioner kan betjenes enten med fingrene eller med tastaturet, så det er relativt sjældent, man skal fiske stylus’en frem. Man er dog aldrig i tvivl om, at styresystemet ikke er designet til at blive brugt med fingrene. Det kan man jo så håbe at Microsoft ændrer på i fremtidige versioner.

Udover det, er der et par småting der godt kunne bruge en smule forbedring – for eksempel ville en højere opløsning på kameraet være en god ting – 2 Megapixel er bare ikke nok i dag. Og en FM radio ville absolut heller ikke skade. Men derudover er Touch Dual som sagt en fornøjelse, og udbuddet af programmer til Windows Mobile er helt uovertruffent. Samtidig er kommunikationen med PC’en forbilledlig, og integrationen med både mediefiler, office-kontakter og kalender er decideret afhængighedsskabende.

Fakta
  • 3G

  • Udmærket tastatur

  • God synkronisering

  • Ingen fm-radio

  • Kun 2 Megapixel kamera

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her