Cookie- og privatlivspolitik


HTC Touch Diamond2

HTC har på ganske få år slået sig fast som en seriøs konkurrent til de gamle elektronikkæmper – i hvert fald når det gælder smartphones

Set til:

3.683,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Da HTC lancerede Touch Diamond sidste år, blev det ret hurtigt en succes. Den forsøger producenten nu at følge op på med efterfølgeren med det lidet opfindsomme navn Touch Diamond2.
Og der er tydeligvis tale om en opgradering af Touch Diamond. Hvor den første udgave af telefonen var en smule sløv, er der fart over feltet i den nye reinkarna­tion. Det betyder, at HTC’s egen overbygning til Windows Mobile pludselig kommer til sin ret. En anden tydelig forbedring er på kameraet, hvilket ellers ofte har været en svaghed for tele­foner baseret på Windows Mobile. Men i Touch Diamond2 er der blevet plads til et kamera på fem mega­pixels og autofokus, så nu mangler der kun en blitz, for at man kan efterlade digitalkameraet derhjemme i sommerferien.


HTC har tilføjet muligheden for at udvide hukommelsen med et SD-kort. Det var klart en mangel i den første Touch Diamond, at man ikke kunne udvide hukommelsen – især fordi det nu er blevet ekstremt billigt at købe hukommelseskort. Ud over de udmærkede tilføjelser er der stadig masser af gode sager i Touch Diamond2, ligesom der var i forgængeren: GPS, Wi-Fi, FM-radio og HSDPA – også kaldet Super 3G.


Softwaren er også meget alsidig – og der er mulighed for at afspille stort set alle typer mediefiler. Synkroniseringen med en pc er fantastisk simpel og omfattende – især hvis man bruger Windows Vista.

Fakta

Der er ikke de store nyskabelser, men hvis du leder efter en alsidig smartphone, er den et godt valg.

  • Hurtig

  • Mulighed for SD-kort

  • Godt kamera

  • Skærm ikke god i sollys

  • Ingen blitz

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her