Cookie- og privatlivspolitik


HP TouchSmart PC IQ770

En dejlig anderledes pc, der er som skabt til en plads i et køkken eller et stuehjørne.

Set til:

9.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den første pc, vi tester med Windows Vista forinstalleret, er noget så sjældent som en design-pc, der skiller sig ud fra mængden ikke så meget på grund af indmaden, men på grund af de mange smarte funktioner, der er bygget ind i et helt anderledes kabinet.

Windows Vista understøtter trykfølsomme skærme, og det har HP valgt at udnytte TouchSmart har både trådløst tastatur og en Bluetooth-mus, men den indbyggede 19" touchscreen kalder på at blive trykket på. Med fingrene, hvis man da kan leve med fedtede fingeraftryk på højglansskærmen, eller med den pen, der sidder i et hul bag skærmen og springer op med et fjedrende hop, når man trykker på den. Pcen er ikke tiltænkt rollen som kontor-pc til tunge opgaver eller som spillemaskine på et drengeværelse, derimod ville den gøre sig godt i et køkken. Den har kortlæsere, tv-modtager, masser af lagerplads, webkamera og ud over Vista Home Premiums standardfunktioner såsom Media Center har den også et par smarte HP-programmer indbygget i Media Center, så de kan betjenes med pen eller finger med de store, brugervenlige ikoner og knapper. Der er fx en kalender, som deles af pcens brugere, og hvor man kan efterlade virtuelle Post-It-noter til hinanden disse kan skrives med fingeren, pennen, tastaturet, et virtuelt tastatur på skærmen eller blot indtales ved hjælp af den indbyggede mikrofon. Det er så nemt, at familiens femårige vil kunne klare det uden voksenhjælp. Et andet smart program er et simpelt fotobibliotek, der kan bruges til at holde styr på billeder, redigere og printe dem og TouchSmart er bygget, så en af HPs små fotoprintere kan placeres, så den spytter fotos ud i åbningen mellem pc og skærm.

TouchSmart er en gennemført lækker pc, som må glæde Microsoft, fordi den viser, at Vista er andet og mere end kedelige computerbeige pcer. Her er en pc, der udstråler familieegnet og brugervenlig, så selv Apple må sige hmmmm!.

Skal vi brokke os lidt, så er ydelsen ikke helt på højde med andre pcer i samme prisklasse, og når man skifter mellem de mange smarte programmer, synes ventetiden lige en tand for lang, og i stedet for de forventede glatte overgange skifter programmerne med et par sekunders sort skærm hver gang. Vi har dog ikke testet Windows Vista nok til at vide, om HP eller Microsoft skal bebrejdes for sådan en lidt kikset detalje.


Alt i alt er HPs TouchSmart et vindende bekendtskab og Komputer for alle lånte så tidligt et testeksemplar, at HP lover, at når maskinen kommer til salg på det danske marked senere på året, så er specifikationerne endnu bedre. Forhåbentlig er småproblemerne så også løst.

Fakta

HP TouchSmart PC IQ770

Forventet pris 13.999 kroner.
Forventes først til salg i sidste halvdel af året.

  • Anderledes design

  • Touchscreen

  • Windows Vista

  • Et væld af funktioner

  • Hakker lidt

www.hp.dk

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her