Cookie- og privatlivspolitik


HP TOUCHSMART 610 1010SC

HP’s all-in-one er med prisen på 12.499 kroner testens allerdyreste indslag. Og selv om den ikke når ASUS’ testvinder til sokkeholderne, når det gælder ydelsen, er vi alligevel ganske imponerede over, hvor lækker den er.

Set til:

12.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er kælet for det brugervenlige design. Og for at starte med et par af de fysiske styrker, kan pc’en vippes bagover og køres så langt ned, at den næsten ligger fl adt på skrivebordet – denne ergonomifunktion gør det langt behageligere at arbejde med den berøringsfølsomme skærm i længere tid ad gangen. Derudover er pc’en den eneste i testen, som har et optisk drev med slot-in, hvilket betyder, at man putter cd’er, dvd’er og Blu-ray-skiver ind i en sprække i siden – alle de andre testdeltagere er forsynet med spinkle cdskuffer, hvor man skal placere medierne, inden de skubbes ind. Generelt set skal man have de meget kritiske briller på for at se de store forskelle i billedkvaliteterne på kryds og tværs af skærmene. Men linet op ved siden af hinanden træder HP-skærmen alligevel et par skridt frem i forhold til de andre. Den giver et meget præcist farveforløb, hvor specielt hudtoner er helt rigtige. Og så er skærmen flot og jævnt belyst, så det samlede billede står indbydende, skarpt og neutralt med den rette mængde lys og kontrast. Intet mindre end flot! Det, vi så savner, er muligheden for at slutte fl ere enheder til skærmen. Det kunne for eksempel være en spillekonsol eller en lille netbook, men i denne omgang byder HP ikke på nogen skærmtilslutninger (vi savner specielt en HDMI-port). Og når vi bliver afkrævet 12.499 kroner, forventer vi altså også lidt mere regnekraft.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Skærm: .................. 23 tommer
Grafikkort: ............. ATI HD5570
Harddisk: ............... 2 TB
Blu-ray: .................. Ja, læsning
Tv-tuner: ................ DVB-T (MPEG-4)

  • Høj billedkvalitet

  • Indbygget Blu-ray-drev

  • Ergonomiske funktioner

  • Ingen HDMI, DVI eller VGA

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her