Cookie- og privatlivspolitik


HP Scanjet G4050

HP Scanjet G4050 er ikke dårlig, og den scanner film i store mundfulde. Såvel software som hardware gør dog tingene unødigt besværlige.

Set til:

1.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP Scanjet G4050 er en rigtig flot scanner, og håndtaget i låget gør den tilmed mest praktisk. Scanning af papirbilleder er uproblematisk, og resultatet er absolut pænt, om end med høj kontrast. Softwaren er dog tung at bruge, da den hopper tilbage i standard-indstillingerne, som ikke altid er de bedste, i stedet for at huske de sidst benyttede.

Vores første scanninger af dias og film gik ikke godt. På automatisk indstilling blev sort gengivet brunt, og billederne blev for mørke med lav kontrast. Uanset hvordan vi trimmede den tunge software, blev resultatet langt under middel. Vi løste til sidst problemet ved at maske glaspladen af, så kun selve billedet fik lys. Alternativt kan man fylde scanneren med billeder hver gang. Og den kan virkelig tage mange, takket være den store lysenhed i låget. Nu blev dias pæne, mens negativer blev kølige. Sort-hvid-negativer scannet til billedfiler blev bedre, men aldrig rigtig gode. Den lidt højere opløsning og farvedybde viser sig ikke som synligt bedre billedkvalitet. Til gengæld er det en scanner, der selv kan scanne mange billeder, mens du foretager dig noget andet. Det er vigtigt, for det medvirker til, at store opgaver rent faktisk bliver løst.

HP Scanjet G4050 er ikke dårlig, og den scanner film i store mundfulde. Såvel software som hardware gør dog tingene unødigt besværlige.

Fakta
  • Flot og brugsvenligt design

  • Kan tage mange billeder

  • Kan fjerne støv og ridser automatisk

  • Afmaskning kan være nødvendigt

  • Besværlig software

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Dane-Elec zpen

Dane-Elec zpen

Zpen er en god partner til referenten med den pæne håndskrift.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her