Cookie- og privatlivspolitik


HP Photosmart R927

Fremragende familiekamera med masser af udstyr, gode funktioner og en fornuftig pris.

Set til:

2.800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvor mange megapixel skal dit næste digitalkamera være på? Og hvor stor skal LCD-skærmen være?

I følge HP er det, som hjemmebrugerne sætter højest ved et digitalkamera, opløsning, pris og størrelsen på LCD-skærmen. Udfra dette ligner HP Photosmart R927 en vinder, for kameraet har både opløsning og display i rigt mål: henholdsvis 8,2 megapixels og 3". Og prisen er sat præcist så lavt (knap 3000 kr.), at den signalerer "godt kamera til billig pris".

Men der er andet i verden end opløsning, display og pris. Der er også hastighed. Den har HP-kameraet heldigvis også. Der går højst et halv sekund fra man trykker på knappen, til billedet er taget. Også under vanskelige lysforhold. Kameraet skyder også gerne flere skud i kort rækkefølge. Efter tre skud på lige så mange sekunder mister kameraet dog pusten og må bruge et halvt minuts tid på at gemme billederne på hukommelseskortet, før man kan knipse videre. I praksis er det ikke noget stort problem, med mindre du vil gøre karriere som sportsfotograf.

Gode menuer på dansk
Der er programmer til de fleste behov fra snebilleder til natteportrætter. Menuerne er gode, og det store display hjælper. Hvis motivet fx er for tæt på, fortæller en grøn tekst, at der ikke kan stilles skarpt. Meget lettere end rød, blinkende lysdiode.

Der følger en docking station (holder) med, som man kan parkere kameraet i, når man vil overføre billeder til pcen. Den slags plejer normalt at være ekstraudstyr. Det er også flot, at der følger to batteripakker med. Desværre kan batterierne kun oplades via dokken, så den skal også med på ferierejsen. Og man kan heller ikke sætte et USB-kabel direkte i kameraet. Det er lidt upraktisk. Der følger også en sjov lille fjernbetjening med til at fjernbetjene kameraet, når det står i dokken.

Fakta

FAKTA

HP Photosmart R927

+ Høj opløsning
+ Fornuftig pris
+ Stor LCD-skærm
+ "Ekstraudstyret" følger med
- Dokken skal med overalt

FAKTA
HP Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 20 28 45

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her