Cookie- og privatlivspolitik


HP Photosmart Pro B8800

For omkring 3.000 kroner får du med HP Photosmart Pro B8800 en blækprinter, der vil kunne udskrive store og små fotos i en god kvalitet.

Set til:

3.272,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

HP Photosmart Pro B8800 er en dyr printer. Til gengæld er den også i stand til at udskrive i A3-format, der giver mulighed for at udnytte de mange megapixels, de nye digitalkameraer kan levere.

De store papirark gør også, at printeren er nødt til at være i overstørrelse. B8800 er dog større end de fleste. Faktisk skal man lige tænke sig om, inden man slæber den hjem for at stille den på det lille kontor, for den vil dominere hele rummet.

Kvaliteten af udskrifterne, der kommer ud af det store monstrum, er rigtig gode. Både kontrast og skarphed er generelt i orden, og der er masser af muligheder for at indstille udskriften i driveren.

Det eneste negative, man kan sige om printkvaliteten, er, at farverne er en smule matte, hvilket man især kan se på hudfarverne.

En smart detalje er, at HP har sat tydelige blækindikatorer på fronten af printeren. Det gør ikke noget godt for designet, men det er dog ganske praktisk at kunne se direkte på printeren, hvilken patron der trænger til at blive udskiftet.

Konklusion
Med HP Photosmart Pro B8800 får du en blækprinter, der vil kunne udskrive store og små fotos i en god kvalitet. Men du skal berede dig på at købe et ekstra skrivebord, for printeren er enorm.

Fakta
  • Gode fotoudskrifterr

  • Hurtig

  • Fylder meget

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Dane-Elec zpen

Dane-Elec zpen

Zpen er en god partner til referenten med den pæne håndskrift.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her